Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:

E-pristupnica

 
 
Dragi ljubitelji knjige,
 
ako volite čitati... Ako volite knjige, a pritom želite i uštedjeti, tad je knjižni klub Svijet knjige pravo mjesto za vas jer jedino ovdje možete naći široki izbor novih knjiga koje su stalno snižene i brojne druge pogodnosti...
  • Moći ćete kupovati najnovije bestselere i hitove po povlaštenim klupskim cijenama koje su u prosjeku 20% niže nego u običnim knjižarama.
  • Nude vam se brojni besplatni darovi i akcije koje osiguravaju do 80% uštede na knjige i druge artikle iz naše ponude.
  • Svaka tri mjeseca primat ćete novi besplatni katalog s više od 500 aktualnih knjižnih naslova, CD-a, DVD-a i igračaka iz kojeg ćete moći odabrati nešto za sebe.
  • Osiguran vam je popust na ulaznice u kazališta i muzeje.
  • Moći ćete sudjelovati u našim nagradnim igrama!
 
A mi vam za učlanjenje u Svijet knjige nudimo nešto doista posebno! Učlanite se još danas i kao novi član možete odabrati jednu od nekoliko ponuda i dobiti ju potpuno BESPLATNO!

Molimo da ispod odaberete svoju besplatnu knjigu ili komplet tako što ćete u kvadratić količina upisati broj 1 (možete izabrati samo 1 komplet).     
 

*Klupska pravila i uvjete članstva naći ćeš na kraju ove pristupnice.
**Prilikom dostave Vašeg BESPLATNOG DARA plaćate samo 25 kn troškova poštarine.                                     
 
 
 
UČITELJ, SESTRA, PAR IZ SUSJEDSTVA
UČITELJ, SESTRA, PAR IZ SUSJEDSTVA

Cijena: 297,00 KN  za vas: 0 KN
Količina:
 
ARCHEROV GLAS, SJAJ KOJI NE TAMNI, LOVAC
ARCHEROV GLAS, SJAJ KOJI NE TAMNI, LOVAC

Cijena: 367,00 KN  za vas: 0 KN
Količina:
 
DJEVOJČICA U CRVENOM KAPUTU, IGRA SKRIVAČA, U VODU
DJEVOJČICA U CRVENOM KAPUTU, IGRA SKRIVAČA, U VODU

Cijena: 317,00 KN  za vas: 0 KN
Količina:
 
GOSPOĐICA NEĆU, VUK I SEDAM KOZLIĆA, SVE ČUDESNO ŠTO BIT ĆEŠ TI, MACA PAPUČARICA, DOBRO DOŠLI U ŠKOLU
GOSPOĐICA NEĆU, VUK I SEDAM KOZLIĆA, SVE ČUDESNO ŠTO BIT ĆEŠ TI, MACA PAPUČARICA, DOBRO DOŠLI U ŠKOLU

Cijena: 335,00 KN  za vas: 0 KN
Količina:
 
ČAROLIJA POSPREMANJA, HYGGE, ANĐELI
ČAROLIJA POSPREMANJA, HYGGE, ANĐELI

Cijena: 277,00 KN  za vas: 0 KN
Količina:
 
VLADARI HRVATSKE
VLADARI HRVATSKE

Cijena: 297,00 KN  za vas: 0 KN
Količina:
 
 
 
Novi član
 
Ime:*
 
Prezime:*
 
Adresa / Kućni broj:*
 
Poštanski broj / mjesto:*
 
Država:*
 
Datum rođenja
 
 
 
OIB:
 
Telefon:
 
Adresa e-pošte:*
 
Broj osobnog dokumenta:
 
Osobni dokument izdan u:
 
 
Podaci o zaposlenju
 
Zanimanje:
 
Naziv poduzeća (za maloljetnike i studente poduzeće roditelja)
 
Adresa / Kućni broj:
 
Poštanski broj / Mjesto:
 
Telefon na radnom mjestu:
 
Komentar:
 
 
Članstvo u Svijetu knjige je besplatno i traje najmanje 2 godine, a počinje teći u tromjesečju učlanjenja. Moja jedina obveza u klubu je kupiti barem 1 knjigu (ili bilo koji drugi artikl iz ponude) svaka 3 mjeseca, odnosno do roka za kupnju (20. 2., 20. 5., 20. 8. i 10. 11.), što iznosi najmanje 4 knjige (ili drugih artikala) godišnje, na što se potpisom ove pristupnice obvezujem. Svoju člansku obvezu mogu izvršiti slanjem narudžbenice iz besplatnog kataloga koji ću dobivati na kućnu adresu svaka 3 mjeseca, kupnjom u klupskome centru, putem internetske stranice ili telefonski. Ne naručim li ništa do roka za kupnju u pojedinom tromjesečju, Svijet knjige (pri Mozaiku knjiga d.o.o.) će mi poslati podsjetnik u obliku posebne ponude za kupnju s aktualnim hitovima. Poseban popust koji sam iskoristio/la pri upisu kao i pravo na primitak besplatne knjige vrijede samo ako tijekom 2 sljedeće godine redovno ispunjavam člansku obvezu (svaka 3 mjeseca kupim barem jednu knjigu ili neki drugi artikl) i ne istupim iz kluba prije isteka tog roka. U protivnom me Svijet knjige ima pravo za knjigu (ili knjige) koje sam pri upisu odabrao/la (ili dobio/la) besplatno, zadužiti za razliku do pune cijene te po isteku kvartala ispostaviti račun koji ću platiti u roku od 8 dana. Ako odmah po učlanjenju poželim istupiti iz kluba, mogu raskinuti članstvo u roku od 14 dana od dana učlanjenja te bez naknade vratiti primljene knjige. Nakon što prođu 2 godine mog članstva u klubu, koliko ono najkraće traje, ne moram slati zahtjev da ostanem u klubu, jer mi se članstvo automatski produžuje na još godinu dana – i tako nakon isteka svake sljedeće godine, osim ako u međuvremenu pisanim putem ne zatražim otkazivanje članstva. Tijekom trajanja članstva obavještavat ću klub o svim izmjenama koje mogu utjecati na ugovorni odnos među strankama. Potpisom ove pristupnice dajem suglasnost da Svijet knjige pri Mozaiku knjiga d.o.o. smije koristiti moje osobne podatke iz pristupnice za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, bez mogućnosti razmjene s drugima, a sa svrhom dostave daljnjih obavijesti o novim proizvodima. Moji osobni podaci čuvat će se dok pisanim putem ne zatražim brisanje iz zbirke. Mozaik knjiga d.o.o. jamči zaštitu mojih osobnih podataka u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka (NN br. 103/03; NN 118/06; NN 41/08; NN 130/11; NN 160/11). Kao član(ica) kluba Svijet knjige pri Mozaiku knjiga d.o.o. imam sva prava koja mi pripadaju sukladno odredbama Zakona o zaštiti potrošača (NN br. 79/07; NN 125/07; NN 79/09; NN 89/09; NN 133/09; NN 78/12; NN 41/14; NN 110/15). Ugovorne strane će sve eventualne sporove rješavati sporazumno. U suprotnom ugovaraju nadležnost Općinskog suda u Zagrebu. Mozaik knjiga d.o.o. Zagreb, Karlovačka cesta 24 A, OIB: 57010186553, MB: 3741672 kod Trgovačkog suda u Zagrebu. Direktor: Bojan Vidmar.
 
Slažem se s općim uvjetima:*
 
 
POTVRĐUJEM
 
Natrag na prvu stranicu