NOSTALGIČNA KUHARICA

MIRIĆ BOŽICA
Kataloški br.: 63990
 
Proizvod je na zalihi.
Cijena 249,00 kn   |  Klupska cijena 198,00 kn

Opis

Pripremajte omiljena domaća jela iz cijele regije

Ponovno otkrijte više od 400 recepata za pripremu omiljenih domaćih jela iz cijele regije u riznici recepata kojima ćete se uvijek iznova vračati. Ova će kuharica obogatiti vašu trpezu probranim domaćim jelima spravljenim na način naših starih – bez puno kompliciranja i od namirnica koje se mogu naći u obližnjoj trgovini ili tržnici. Jela koja volite od djetinjstva, poput sarme, punjenih paprika ili ćevapa, vjerojatno i sami spremate, a ovdje ćete naći recepte koji će ih obogatiti novom namirnicom ili drukčijom pripremom. Tu su i iskušani recepti za domaća jela koja ste probali, i koja su vam se svidjela, ali ih nikad niste spremili. Neka ćete jela poželjeti spremiti čim vidite kako slasno izgledaju na fotografijama i kako se jednostavno pripremaju. Jela u ovoj kuharici bit će dobar povod za obiteljska okupljanja, druženje s prijateljima i nezaboravne večere kojih ćete se sjećati kao što se s nostalgijom sjećate bogatih mirisa i okusa iz kuhinje svoje bake.
 
• više od 400 jednostavnih recepata za jela iz djetinjstva
• nove ideje za jela na koja nećete puno potrošiti
• jela za svaku prigodu u kojima će uživati cijela obitelj: od zasitnih predjela, preko juha i variva do slasnih jela, mesa i deserata

 
 

POJEDINOSTI

Stranice
364
 
Uvez
TVRDI
 
Širina
238
 
Visina
245
 
Debljina
29
 
Zbirka
PRIRUČNICI
 
Stanica u katalogu
28
 
ISBN/EAN:
9789531409865
 
 
 
 
Na vrh ^
 
 
 
 
Znate li da je vaša inačica preglednika Unknown zastarjela?
 
Vaš preglednik je:
 
Unknown, inačica 0.0.
 
Da bi vaše korisničko iskustvo prilikom posjeta našoj stranici bilo zadovoljavajuće, preporučujemo vam da ažurirate trenutačnu inačicu preglednika ili instalirate neki drugi preglednik. Popis najpopularnijih preglednika možete naći u nastavku.
 
Jednostavno kliknite na jednu od ikona i doći ćete do stranice s koje možete skinuti noviji preglednik.