UPOZNAJMO HRVATSKU

JUKIĆ JOSIP
Kataloški br.: 84608
 
Proizvod je na zalihi.
Cijena 376,00 kn   |  Klupska cijena 299,00 kn

Opis

Upoznajte domovinu uz novu zabavnu društvenu igru – jedinstvenu na našem tržištu
 
Željeli biste sebi, prijateljima ili obitelji uljepšati tmurne zimske dane? Dosta Vam je igranja uvijek istih društvenih igara? Mi Vam ovih blagdana donosimo pravu poslasticu – zabavnu i poučnu igru za cijelu obitelj! Ovaj sveobuhvatni kviz znanja osigurat će vama i vašim najbližima nezaboravno putovanje po našoj domovini, a zahvaljujući čak 2700 pitanja (i odgovora) proširit ćete znanje o Hrvatskoj, njezinoj kulturi, povijesti, prirodi, geografiji, sportu... Nema zabavnijeg načina za širenje i utvrđivanje znanja ili brz obilazak slavnih spomenika i znamenitosti od ovog! Pravila ćete vrlo lako i brzo svladati, a potom dajte sve od sebe da vlastitim znanjem dođete prvi do cilja, osvojite tri majstorske kartice i pobijedite. Ova nenadmašna igra, osim što će vas štošta naučiti o zemlji u kojoj živite, nadahnut će vas da u slobodno vrijeme s obitelji posjetite brojne znamenitosti, kao i čarobne skrivene kutke naše domovine. Igrajte, učite i zabavljajte se i budite uvjereni da Vam uz 2700 pitanja ova društvena igra nikada neće dosaditi!
 
DRUŠTVENA IGRA PITANJA I ODGOVORA O HRVATSKOJ
• za 2-6 igrača
• za odrasle i djecu stariju od 15 godina
• 2700 pitanja i odgovora
• kutija sadržava: ploču za igranje, 150 odredišnih kartica, 700 kartica za putovanje, 150 majstorskih kartica, 33 džokera, 24 kartice s događajem, 6 crnih figurica za događaj, 6 figurica (stožaca) za odredište, 6 figurica (automobila) za igranje, upute za igru
• dimenzije: 265 x 355 x 72 mm
• hrvatski proizvod  

POJEDINOSTI

Širina
350
 
Visina
260
 
Debljina
80
 
Stanica u katalogu
68
 
ISBN/EAN:
3858887659913
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…
 
 
 
 
Na vrh ^
 
 
 
 
Znate li da je vaša inačica preglednika Unknown zastarjela?
 
Vaš preglednik je:
 
Unknown, inačica 0.0.
 
Da bi vaše korisničko iskustvo prilikom posjeta našoj stranici bilo zadovoljavajuće, preporučujemo vam da ažurirate trenutačnu inačicu preglednika ili instalirate neki drugi preglednik. Popis najpopularnijih preglednika možete naći u nastavku.
 
Jednostavno kliknite na jednu od ikona i doći ćete do stranice s koje možete skinuti noviji preglednik.