KOMPLET-DVD-PUTOVANJA ŽIVOTA-RD

Kataloški br.: 87510
 
Proizvod je na zalihi.
Cijena 275,99 kn   |  Klupska cijena 189,00 kn

Opis

Kolekcija PUTOVANJA ŽIVOTA sastoji se od čak 3 neprocjenjiva DVD-a:
  • EUROPA I BLISKI ISTOK
  • AUSTRALIJA I AMERIKA
  • AFRIKA I AZIJA

KRENITE NA PUTOVANJE IZ SNOVA!

Privlači li vas pomisao na jednogodišnje putovanje oko svijeta? Maštate o spektakularnim mjestima koja će vas začarati svojom ljepotom i iznenaditi neobičnošću? Pođite s nama u pustolovinu bez premca! Trodijelna DVD-kolekcija PUTOVANJA ŽIVOTA povest će vas do odredišta o kojima ste dosad mogli samo sanjati, a neka od njih svojom veličanstvenošću nadilaze čak i vašu maštu. Pustolovinu započnite dočekom Nove godine u Parizu, najromantičnijem gradu na svijetu… potom na saonicama koje vuku sobovi promatrajte svjetlosnu čaroliju aurore borealis… za Uskrs posjetite legendarnu Maslinsku goru… splavom se provezite rijekom Zambezi uz zaglušujuću “grmljavinu” Viktorijinih slapova… stupite u jedan od najstarijih butanskih samostana… u limuzini obiđite noćna okupljališta New Yorka, grada koji nikad ne spava… a putovanje okončajte pogledom na naš predivni planet iz perspektive astronauta.
 
Od Europe do Bliskog istoka, preko Afrike i Azije pa sve do Australije i Amerike – ovo je vaš najbolji vodič kroz najljepša mjesta svijeta.
  • snimljeno iz jedinstvene perspektive koja dočarava posebnu atmosferu svakog mjesta
  • zanimljivo i informativno pripovijedanje vodi vas na putovanje na sve četiri strane svijeta
  • iskusni redatelji prikazuju ono najbolje od svake destinacije originalna, posebno odabrana glazba približit će vam ljepotu svakog odredišta i imat ćete dojam kao da ste doista ondje

POJEDINOSTI

Stanica u katalogu
75
 
ISBN/EAN:
3858887652808
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…
 
 
 
 
Na vrh ^
 
 
 
 
Znate li da je vaša inačica preglednika Unknown zastarjela?
 
Vaš preglednik je:
 
Unknown, inačica 0.0.
 
Da bi vaše korisničko iskustvo prilikom posjeta našoj stranici bilo zadovoljavajuće, preporučujemo vam da ažurirate trenutačnu inačicu preglednika ili instalirate neki drugi preglednik. Popis najpopularnijih preglednika možete naći u nastavku.
 
Jednostavno kliknite na jednu od ikona i doći ćete do stranice s koje možete skinuti noviji preglednik.