PAPE

MATTHEWS RUPERT
Kataloški br.: 108860
 
Proizvod je na zalihi.
Cijena 249,00 kn   |  Klupska cijena 199,00 kn

Opis

Doznajte sve o uzbudljivim životima svih poglavara Katoličke crkve!
 
Želite saznati nešto više o papama i povijesti Katoličke crkve? Tražite zanimljivo štivo prepuno zanimljivih i intrigantnih činjenica, koje se čita kao najuzbudljiviji roman? Tad je vrijeme da zavirite u ovo sjajno izdanje, jedinstveno na hrvatskom tržištu, koje na jednome mjestu sažima čak dvije tisuće godina papinstva, a ujedno nam priča uzbudljivu i nerijetko burnu priču o povijesti Katoličke crkve i njezinih poglavara. Uz nju ćete se prisjetiti mnogih već poznatih činjenica te otkriti mnogo toga što još niste znali.

Prisjetit ćete se i najvažnijih kršćanskih poruka, u čemu će Vam pomoći zanimljive i nerijetko fascinantne priče o životima 266 papa, uključujući Ivana Pavla II. te aktualnog papu Franju, koji su ostavili neizbrisiv trag u povijesti zapadne civilizacije, ali i danas pozitivno utječu na milijune ljudi diljem svijeta.  

POJEDINOSTI

Prevoditelj
JURČIĆ DARJA
 
Stranice
320
 
Uvez
TVRDI
 
Širina
205
 
Visina
265
 
Debljina
28
 
Zbirka
PRIRUČNICI
 
Stanica u katalogu
45
 
ISBN/EAN:
9789531420198
 
 
 
 
Na vrh ^
 
 
 
 
Znate li da je vaša inačica preglednika Unknown zastarjela?
 
Vaš preglednik je:
 
Unknown, inačica 0.0.
 
Da bi vaše korisničko iskustvo prilikom posjeta našoj stranici bilo zadovoljavajuće, preporučujemo vam da ažurirate trenutačnu inačicu preglednika ili instalirate neki drugi preglednik. Popis najpopularnijih preglednika možete naći u nastavku.
 
Jednostavno kliknite na jednu od ikona i doći ćete do stranice s koje možete skinuti noviji preglednik.