Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Mali svijet  /  Romani i lektira / 

POŠALJI MI PORUKU

 
 
 
POŠALJI MI PORUKU
POŠALJI MI PORUKU
PILIĆ SANJA
Kataloški br.: 109033
Cijena: 59,00 KN
Klupska cijena: 55,00 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja
Novi sjajan roman za mlade omiljene dječje autorice
 
Upoznajte trinaestogodišnju Sofiju koja je drugačija od svojih vršnjaka jer je zanimaju umjetnost i fotografiranje. Ona sa svijetom komunicira pomoću YouTubea, bilježeći videom svoju svakodnevicu i osjećaje. Tu je i zagonetni Mat, koji je šutljiv i distanciran...

Iako je to priča o mladima koji tek stasaju i upoznaju život, oni se ovdje neminovno suočavaju i s traumatičnim događajima poput boravka u bolnici i netipičnom ljubavnom vezom koja ne uključuje odlaske na tulume i zabave već ozbiljan odnos s dečkom čija je majka bolesna.
 
Sanja Pilić rođena je 1954. godine u Splitu. Završila je Školu primijenjene umjetnosti, fotografski odsjek. Radila je kao fotografkinja, trik-snimateljica i koloristica na crtanom filmu. Surađivala je s Autonomnom ženskom kućom iz Zagreba i radila sa zlostavljanom djecom. Članica je raznih prosudbenih odbora za dječje stvaralaštvo. Nastupa u školama na dječjim literarnim druženjima. Katkad se bavi novinarstvom. Njezini tekstovi prevedeni su na slovenski, engleski, njemački, nizozemski, talijanski i mađarski jezik. Živi i radi u Zagrebu.   
StraniceStranice
128
 
UvezUvez
MEKI
 
ŠirinaŠirina
127
 
VisinaVisina
190
 
DebljinaDebljina
10
 
ZbirkaZbirka
SANJA PILIĆ ZA MLADE
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
63
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531420365
 
Pogledajte i ovo
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…