KNJIGA PRETPOSTAVKI I NAGAĐANJA

SWYLER ERIHA
Kataloški br.: 109330
 
Proizvod je na zalihi.
Cijena 99,00 kn   |  Klupska cijena 79,00 kn
Vjernost u klubu donosi vam popust:
za 2. god. članstva75,00 kn
za 5. god. članstva69,00 kn
za 10. god. članstva65,00 kn
za 20. god. članstva59,00 kn

Opis

Čudesna priča o moći knjiga, obitelji i magije
 
Simon Watson je knjižničar zaljubljen u knjige, pogotovo stare. Roditelji su mu odavno umrli a živi u kući koja samo što se nije srušila niz padinu. Njegova majka, koja je mogla roniti na dah, nekoć je zarađivala u cirkusu glumeći morsku sirenu, a i mlađa mu se sestra i sama pridružila cirkusu. Jednoga dana Simon poštom primi knjigu. Riječ je o dnevniku putujuće cirkuske družine, pisanom sredinom osamnaestoga stoljeća. Uskoro, Simon otkriva da je ta knjiga na čudan način povezana sa ženama iz obiteljske loze njegove majke, cirkuskim artisticama koje su se bavile ronjenjem na dah – takozvanim morskim sirenama – koje su se sve do jedne, uključujući i njegovu majku, utopile 24. srpnja. A onda se njegova sestra, nakon šest godina, pojavi na vratima. I to tjedan dana prije 24. srpnja.
Radi li se o obiteljskom prokletstvu? Ako je stvar u tome, hoće li ga Simon uspjeti na vrijeme poništiti i spasiti svoju sestru?
Knjiga pretpostavki i nagađanja veličanstven je i dirljiv prvijenac autorice Erike Swyler. Čudesna je to priča o moći knjiga, obitelji i magije.
 
„Morske sirene, tumači tarot-karata i divlji dječak stvaraju začudnu magiju ovoga romana prvijenca kojeg autorica zahvaljujući svome daru pisanja dovodi do zadivljujućeg konca.“
oprah.com
 
„S jedne strane čudna, a s druge dirljiva priča o bratu i sestri koji se moraju međusobno spasiti.“
Familyfun
 
„Sjajan roman.“
The Daily American     

POJEDINOSTI

Prevoditelj
ČOLIĆ SILVIJA
 
Stranice
416
 
Uvez
MEKI
 
Širina
144
 
Visina
200
 
Debljina
30
 
Stanica u katalogu
19
 
ISBN/EAN:
9789531420587
 
 
 
 
Na vrh ^
 
 
 
 
Znate li da je vaša inačica preglednika Unknown zastarjela?
 
Vaš preglednik je:
 
Unknown, inačica 0.0.
 
Da bi vaše korisničko iskustvo prilikom posjeta našoj stranici bilo zadovoljavajuće, preporučujemo vam da ažurirate trenutačnu inačicu preglednika ili instalirate neki drugi preglednik. Popis najpopularnijih preglednika možete naći u nastavku.
 
Jednostavno kliknite na jednu od ikona i doći ćete do stranice s koje možete skinuti noviji preglednik.