NAKON TEBE

MOYES JOJO
Kataloški br.: 109322
 
Proizvod je na zalihi.
Cijena 89,00 kn   |  Klupska cijena 79,00 kn

Opis

Nastavak velikog hita Tu sam pred tobom koji je osvojio srca čitatelja diljem svijeta Kako nastaviti nakon gubitka voljene osobe? Kako stvoriti život vrijedan življenja? Louisa Clark nije više obična djevojka koja živi sasvim običnim životom. Nakon nevjerojatnih šest mjeseci koje je provela s Willom Traynorom, pokušava preboljeti gubitak. Kad se bila primorana vratiti u obiteljski dom, osjetila je da je baš na mjestu gdje mora biti. Polako se oporavlja i pomišlja da njezin život opet počinje imati smisla, no kad se pojavila osoba iz Willove prošlosti, svi njezini planovi padaju u vodu i njezina je budućnost sasvim drukčija od one koju je zamišljala...

"Nježan, smiješan i nadom ispunjen pogled na ljubav, žalost i život. Trebat će vam velika kutija maramica."
Stylist

"Ovdje smo na klasičnom terenu Jojo Moyes – ranjeni ljudi zamršenih života opisani su duhovito i osjećajno. Ovaj će roman oduševiti legije njezinih obožavatelja."
Daily Mail

"Mjesto gdje ste stali s čitanjem ovoga romana označavat ćete papirnatim rupčićem. Neka vam rupčići budu pri ruci, ali očekujte i mnogo humora i mudrosti."
Mail on Sunday

"Sa svojim darom da o svakodnevnom životu piše divno toplo i uvrnuto, Moyes ti nekako uspije najprije slomiti srce, a zatim ti vratiti vjeru u ljubav. Nakon tebe čita se u dahu." Sunday Express    

POJEDINOSTI

Stranice
352
 
Uvez
MEKI
 
Širina
150
 
Visina
230
 
Debljina
26
 
Stanica u katalogu
20
 
ISBN/EAN:
9789533135182
 
 
 
 
Na vrh ^
 
 
 
 
Znate li da je vaša inačica preglednika Unknown zastarjela?
 
Vaš preglednik je:
 
Unknown, inačica 0.0.
 
Da bi vaše korisničko iskustvo prilikom posjeta našoj stranici bilo zadovoljavajuće, preporučujemo vam da ažurirate trenutačnu inačicu preglednika ili instalirate neki drugi preglednik. Popis najpopularnijih preglednika možete naći u nastavku.
 
Jednostavno kliknite na jednu od ikona i doći ćete do stranice s koje možete skinuti noviji preglednik.