MRAK ILI STRAH

MADUNIĆ BARIŠIĆ NIVES
Kataloški br.: 109603
 
Proizvod je na zalihi.
Cijena 79,00 kn   |  Klupska cijena 69,00 kn
Vjernost u klubu donosi vam popust:
za 2. god. članstva65,00 kn
za 5. god. članstva59,00 kn
za 10. god. članstva55,00 kn
za 20. god. članstva49,00 kn

Opis

Pratite novi uzbudljivi slučaj detektiva Melkiora
 
I u ovome novom napetom krimiću autorice Nives Madunić Barišić glavni su likovi životinje, a predvodi ih pas Melkior, privatni istražitelj i netipičan ljubimac koji je čitatelje već osvojio romanima Tajna čokoladnih bombona i Lunapark. Ovaj nastavak tematizira nestanak poznatog čarobnjaka Merlina, u čemu prste vrlo vjerojatno ima zla, ljubomorna Vivijana. Kako bi pronašli Merlina i pomogli mu, ekipa na čelu sa zanimljivim, humorističnim i iznimno bistrim Melkiorom upoznaje sve dobro poznate dječje strahove, poput onog od gašenja svjetla, i tajni ispodkrevetni svijet... Uživajte u ovome novom, najuzbudljivijem romanu dosad!

Ovaj uzbudljivi dječji krimić obiluje humorom i likovima zanimljivih karakternih osobina, u kojima se svako dijete može naći. Njegove je pustolovine zapisala Nives Madunić Barišić, urednica i dramaturginja na HRT-u te nagrađivana autorica nekoliko dramskih tekstova, izvođenih na radiju i u kazalištu.  

POJEDINOSTI

Stranice
156
 
Uvez
MEKI
 
Širina
128
 
Visina
191
 
Debljina
13
 
Stanica u katalogu
62
 
ISBN/EAN:
9789531420648
 
 
 
 
Na vrh ^
 
 
 
 
Znate li da je vaša inačica preglednika Unknown zastarjela?
 
Vaš preglednik je:
 
Unknown, inačica 0.0.
 
Da bi vaše korisničko iskustvo prilikom posjeta našoj stranici bilo zadovoljavajuće, preporučujemo vam da ažurirate trenutačnu inačicu preglednika ili instalirate neki drugi preglednik. Popis najpopularnijih preglednika možete naći u nastavku.
 
Jednostavno kliknite na jednu od ikona i doći ćete do stranice s koje možete skinuti noviji preglednik.