Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Savjetnici  /  Samopomoć / 

MEDITACIJE ZA ZDRAV ŽIVOT

 
 
 
MEDITACIJE ZA ZDRAV ŽIVOT
MEDITACIJE ZA ZDRAV ŽIVOT
HAY LOUISE L.
Kataloški br.: 110510
Cijena: 69,00 KN
Klupska cijena: 59,00 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja
Učite od života i zavolite život.
 
Najbolji način da započnete dan jest da svako jutro u ruke uzmete ovu knjigu s nadahnjujućim meditacijama i pozitivnim mislima. Otvorite je na bilo kojoj stranici. Počnite je čitati gdje god poželite. U tom će vam trenutku poruka koju ste otvorili savršeno odgovarati. Možda će potvrditi vaša prijašnja uvjerenja, možda će vas natjerati na preispitivanje stavova. Sve to dio je vašeg sazrijevanja. 

Meditacije iz ove knjige pomoći će vam da se povežete sa svojim središtem i otvorite novim idejama te počnete razmišljati na drugačiji, nov način, i svoj život promijenite nabolje.

Louise L. Hay u ovoj knjizi dijeli s nama svoju životnu filozofiju koja se temelji na ljubavi, razumijevanju, prihvaćanju i pozitivnom načinu razmišljanja. Njezini mudri uvidi puni ljubavi obogatit će vam tijelo, um i dušu, dajući vam praktično znanje koje ćete iz dana u dan primjenjivati u svom životu.
 
Louise L. Hay predavačica je, učiteljica i spisateljica te jedna od najutjecajnijih osoba na svjetskoj duhovnoj sceni. Pomogla je milijunima ljudi da otkriju i iskoriste sve svoje potencijale i stvaralačku moć za osobni rast i samoiscjeljivanje. Kako iscijeliti duh i tijelo njezin je osnovni priručnik, najpoznatija i najprodavanija knjiga, nakon koje su uslijedili brojni svjetski bestseleri.  
StraniceStranice
140
 
UvezUvez
MEKI
 
ŠirinaŠirina
140
 
VisinaVisina
200
 
DebljinaDebljina
12
 
ZbirkaZbirka
PRIRUČNICI
 
JezikJezik
HRVATSKI
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
42
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789533047072
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…