U POSTELJI S RATNIKOM

BANKS MAYA
Kataloški br.: 110411
 
Proizvod je na zalihi.
Cijena 139,00 kn   |  Klupska cijena 119,00 kn

Opis

Prvi dio nove serije povijesnih ljubavnih romana
 
Autorica uspješnica Maya Banks predstavlja novu trilogiju i tri nova junaka: braću spremnu na sve žrtve kako bi spasili svoj klan i naslijeđe – i pronašli pravu ljubav.
Glavni lik prvog dijela ove nove trilogije je Ewan McCabe, najstariji brat u obitelji i ratnik sa samo jednim ciljem: osvetiti se neprijatelju. Trenutak za dugoočekivanu osvetu konačno je stigao – ali tamnokosa plavooka ljepotica mogla bi mu pomrsiti račune. Mairin donosi spas njegovu klanu, ali za Ewana, koji sanja samo o osveti, ljubav je neistražen teritorij. Nezakonita kći škotskoga kralja, Mairin je i nasljednica posjeda koji svi žele – koji i predugo upravlja njezinom sudbinom i zbog kojega s pravom ne vjeruje udvaračima. Njezine se sumnje potvrđuju kad se nedugo nakon jedne nevolje nađe u drugoj: njezin se karizmatični spasitelj, Ewan McCabe, želi oženiti njome. Iako je u taj brak uvučena protiv svoje volje, Mairin uskoro shvati koliko je njezin novi suprug, smrknuti ratnik, privlačan. Pod njegovim iznenađujuće nježnim dodirom, tijelo joj prvi puta živi. Dok se konačan obračun nezaustavljivo približava, Mairinina snaga, strast i duh pomoći će Ewanu da se suoči s vlastitim demonima i preda ljubavi vrjednijoj i od blaga i od osvete.
 
 
Maya Banks autorica je brojnih međunarodnih uspješnica od kojih su se mnoge uspele do prvog mjesta top-ljestvice najčitanijih knjiga New York Timesa. Piše suvremene ljubavne romane, napete romantične romane pune akcije i strastvene škotske povijesne ljubavne romane. Živi u Teksasu s mužem, troje djece i mnoštvom kućnih ljubimaca. Kad piše, voli apsolutnu tišinu i izbjegava slušanje glazbe s riječima. Pisanju pristupa onako kako pristupa i čitanju, a kako je strastvena čitateljica, piše romane kakve bi i sama voljela čitati.   


Prelistajte knjigu:

 
 
 

POJEDINOSTI

Prevoditelj
MATINOVIĆ IRA
 
Stranice
334
 
Uvez
MEKI
 
Širina
140
 
Visina
200
 
Debljina
25
 
Zbirka
KRALJICA LJUBAVNIH ROMANA
 
Stanica u katalogu
13
 
ISBN/EAN:
9789531420860
 
 
 
 
Na vrh ^
 
 
 
 
Znate li da je vaša inačica preglednika Unknown zastarjela?
 
Vaš preglednik je:
 
Unknown, inačica 0.0.
 
Da bi vaše korisničko iskustvo prilikom posjeta našoj stranici bilo zadovoljavajuće, preporučujemo vam da ažurirate trenutačnu inačicu preglednika ili instalirate neki drugi preglednik. Popis najpopularnijih preglednika možete naći u nastavku.
 
Jednostavno kliknite na jednu od ikona i doći ćete do stranice s koje možete skinuti noviji preglednik.