Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Priručnici  /  Zdravlje / 

PRIRODNO LIJEČENJE PO PREPORUCI

 
 
 
PRIRODNO LIJEČENJE PO PREPORUCI
PRIRODNO LIJEČENJE PO PREPORUCI
GRUPA AUTORA
Kataloški br.: 110379
Cijena: 297,00 KN
Klupska cijena: 239,00 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja
Pobijedite bolesti na potpuno prirodan način – uz učinkovite i sigurne lijekove iz prirode
 
  • više od 170 lijekova za 90 bolesti
  • 100 % prirodno, pouzdano i učinkovito
  • potvrdili i odobrili liječnici
 
Jeste li se ikad pitali zašto neki ljudi nikad nisu bolesni? Odgovor možda leži u holističkom pristupu koji vodi računa o svim aspektima zdravlja – emocionalnom, fizičkom i duševnom zdravlju. Postizanje prave ravnoteže ključ je koji će vam otvoriti vrata prema boljem i zdravijem životu. No kojim lijekovima možete vjerovati? Kako znati koji su prirodni lijekovi i terapije sigurni za primjenu ili koja je komplementarna terapija najbolja za vašu boljku? Što bi vam preporučio vaš liječnik? Sve odgovore naći ćete u ovoj sjajnoj knjizi koja opisuje samo one prirodne lijekove koji su se dokazali najboljima i koji su medicinski odobreni za određene bolesti. Ne brinite, mi smo obavili istraživanje za vas i u ovoj vam knjizi otkrivamo više od 170 danas iznimno omiljenih prirodnih, medicinski dokazanih terapija za 90 najčešćih bolesti. Služeći se savjetima iz knjige moći ćete se uhvatiti u koštac sa stresom, bolje se osjećati i izgledati, poboljšati kakvoću sna i više uživati u životu!
 
Vaše je zdravlje vaša odgovornost! Ne posežite automatski za tabletom kad vam je narušeno zdravlje – radije umjesto toga potražite prirodne lijekove koje će vam omogućiti da uživate u dobrom zdravlju još dugi niz godina!
 
 
„Ova knjiga nudi holistički pristup prirodnim lijekovima utemeljen na znanstvenim dokazima i sveobuhvatan je izvor informacija o brojnim raširenim bolestima te medicinskim stanjima, uz savjete što pokušati, kome se obratiti, što očekivati i što potražiti.“
Profesor Marc Cohen   


Prelistajte knjigu:

 
 
 
PrevoditeljPrevoditelj
PERIŠIĆ MARIJA
 
StraniceStranice
336
 
UvezUvez
TVRDI
 
ŠirinaŠirina
200
 
VisinaVisina
260
 
DebljinaDebljina
26
 
ZbirkaZbirka
PRIRUČNICI
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
32
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531420532
 
Pogledajte i ovo
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…