ARMATI

MARI LARI
Kataloški br.: 111286
 
Proizvod je na zalihi.
Cijena 99,00 kn   |  Klupska cijena 79,00 kn

Opis

Magična priča kojom će vas dobitnice Kiklopa povesti na put otkrivanja životnog poziva
 
Uskrs u Veneciji. Pomrčina Sunca skriva veliku tajnu zbog koje dječak Ian Artanian ostaje bez obitelji. Kako bi iskupio grijehe svojih najmilijih i shvatio zašto je baš on jedini preživio, kreće u potragu za svojim životnim pozivom. Taj vitez duhovnosti na putu istine korača kroz medicinu, teologiju, filozofiju i psihologiju tražeći u sebi, a time i u svima nama, duboko potisnuti ili neosviješteni dar s kojim se svatko od nas rađa. To je talent zbog kojeg se razlikujemo od drugih ljudi, nešto samo naše i jedinstveno, često različito od posla kojim se bavimo.

Ianovo poslanje povezano je sa zastrašujućom obiteljskom tajnom koja mu se poput slagalice otkriva u snovima. Priča koja ga noćima budi skriva misterij čiji trag ga vodi do Teste, napuštenoga venecijanskog otoka s kojega huče riječi: Životni poziv najdublja je svrha našeg postojanja i zato se odvažite i zakoračite u potragu života!
 
Književni dvojac Larí Marí, dobitnice Kiklopa i autorice čiji su književni hitovi Bez ljubavi i mržnje i Zlatni Mjesec ušli u stalni postav Britanske kraljevske knjižnice, kao duševne savjetnice s dugogodišnjom privatnom praksom svoje umijeće pretaču u fantastičnu prozu koja liječi. Briljantno napisan i nadasve nadahnjujući roman, inspiriran istinitim pričama, spoj je lijepe književnosti, filozofije i duhovnosti pretočen je u magičnu priču koja će vas povesti na put otkrivanja vašega životnog poziva.
 
Larissa Kunić (Larí) i Marieta Kola (Marí) su književnice, duševne savjetnice i specijalistice energetske i intuitivne medicine. Suvlasnice su Entere Clinic u Opatiji, male klinike velike duše u kojoj već 20 godina crpe nadahnuća i, pomažući mnogim klijentima, stvaraju književne hitove. Njihov prvijenac Bez ljubavi i mržnje dobitnik je nagrade Kiklop za najbolji debitantski roman 2014. godine. Drugi roman, Zlatni Mjesec, nastavio je uspjeh prvog romana, a Armati je treći je nastavak ciklusa njihove Proze koja liječi.Pročitajte prvo poglavlje:

 
 
   

POJEDINOSTI

Stranice
264
 
Uvez
MEKI
 
Širina
142
 
Visina
200
 
Debljina
20
 
Stanica u katalogu
43
 
ISBN/EAN:
9789531421324
 
 
 
 
Na vrh ^
 
 
 
 
Znate li da je vaša inačica preglednika Unknown zastarjela?
 
Vaš preglednik je:
 
Unknown, inačica 0.0.
 
Da bi vaše korisničko iskustvo prilikom posjeta našoj stranici bilo zadovoljavajuće, preporučujemo vam da ažurirate trenutačnu inačicu preglednika ili instalirate neki drugi preglednik. Popis najpopularnijih preglednika možete naći u nastavku.
 
Jednostavno kliknite na jednu od ikona i doći ćete do stranice s koje možete skinuti noviji preglednik.