SJAJ KOJI NE TAMNI

CASEY ELLE
Kataloški br.: 111526
 
Proizvod je na zalihi.
Cijena 119,00 kn   |  Klupska cijena 99,00 kn

Opis

Duhovit, zabavan i superseksi roman
 

Činilo se da će to biti susret za jednu noć, ali...
 

Andie Marks mlada je i uspješna odvjetnica koja krupnim koracima grabi prema uspjehu. Kao studentica je bila glavna na svim tulumima, bez nje nije moglo ništa proći. Sad kad je postala uspješna poslovna žena, nedostaje joj još jedino srodna duša. Jedna, koja se činila takvom, baš je ovih dana odlepršala na vrlo ružan način. Andie odlučuje, unatoč svemu, s prijateljicama otputovati u Las Vegas na proslavu djevojačke večeri. A Vegas ne bi bio Vegas da se u njemu ne igraju kartaške igre, ne vrte poker-automati i ne toče kokteli u slapovima. Kad se nađe u kockarnici srest će pravoga kauboja i samo će jedan pogled biti dovoljan da se privlačnosti prepoznaju. Osim sreće u kockanju, on ima i savršeno tijelo, a kako bi se u to i osobno uvjerila, Andie će ga morati odvesti u svoju sobu. Bit će to nezaboravna i strastvena noć nakon koje će ona ujutro u sobi naći hrpu žetona iz kockarnice koje treba unovčiti. A gdje je kauboj? Kamo su to poslije prvoga, a prije drugoga seksa otišli? Što su ondje radili? Toga se ne može sjetiti, a na odgovor će morati čekati dvije godine…
 

Sjaj koji ne tamni prvi je roman nove zvijezde među spisateljicama ljubavnih romana Elle Casey. Duhovit, zabavan i seksi, ovaj će roman zarobiti mnoga čitateljska srca koja će s nestrpljenjem očekivati nove naslove ove autorice.

POJEDINOSTI

Prevoditelj
GROZDANIĆ DRAGANA
 
Stranice
360
 
Uvez
MEKI
 
Širina
142
 
Visina
200
 
Debljina
25
 
Zbirka
MOZAIKOVA ZABAVNA BIBLIOTEKA
 
Stanica u katalogu
10
 
ISBN/EAN:
9789531421492
 
 
 
 
Na vrh ^
 
 
 
 
Znate li da je vaša inačica preglednika Unknown zastarjela?
 
Vaš preglednik je:
 
Unknown, inačica 0.0.
 
Da bi vaše korisničko iskustvo prilikom posjeta našoj stranici bilo zadovoljavajuće, preporučujemo vam da ažurirate trenutačnu inačicu preglednika ili instalirate neki drugi preglednik. Popis najpopularnijih preglednika možete naći u nastavku.
 
Jednostavno kliknite na jednu od ikona i doći ćete do stranice s koje možete skinuti noviji preglednik.