DREVNA TAJNA FONTANE MLADOSTI

KELDER PETER
Kataloški br.: 111617
 
Proizvod je na zalihi.
Cijena 119,00 kn   |  Klupska cijena 99,00 kn

Opis

Otkrijte kako vam pet drevnih tibetanskih obreda može pomoći da izgledate bolje i osjećate se mlađe

 

Nadovezujući se na kraj knjige Petera Keldera, ova knjiga pruža cjeloviti program koji će vam pomoći da očuvate dobro zdravlje i pokrenete proces pomlađivanja uz pomoć detaljnih informacija o raznim temama koje su samo dotaknute u izvornom bestseleru. Ovdje ćete doznati više o povijesti i porijeklu pet glasovitih tibetanskih obreda, otkriti kako djeluju, a tu ćete naći i prehrambene prijedloge te jednostavne vježbe. Ovaj ilustrirani vodič s pedeset crno-bijelih fotografija pomoći će vam da vratite vrijeme, pokazujući kako možete osnažiti svoj organizam i prštati energijom kao nikad dosad.

 

 

 

„Neka vam ova knjiga posluži poput osobnog trenera. Služite se njome za poboljšanje kvalitete vlastitoga života i rabite je kao alat za pronalaženje životne radosti. Ugodno ćete se iznenaditi duljinom vlastitoga života. Doduše, dugovječnost će biti samo posljedica zdravog i s radošću proživljenog života.“

dr. Bernie S. Siegel

 

Nagađanja o Peteru Kelderu: možda živi među nama, neprepoznat, kao mladi mudrac - prastara duša u mladenačkom, vitalnom tijelu? Koliko bi godina mogao imati po našem shvaćanju: sedamdeset osam? Sto? Mnogo stotina godina? Tko je (bio) taj čovjek (ili je Peter Kelder pseudonim neke žene?), čije sjeme nakon pedeset godina ponovo i, kako se čini, tek sada pravo niče - kao da je upravo u ovom vremenu stotina tisuća duša čekalo na širenje "tibetanske" tajne?

POJEDINOSTI

Prevoditelj
ČOLIĆ SILVIJA
 
Stranice
356
 
Uvez
MEKI
 
Širina
128
 
Visina
190
 
Debljina
25
 
Stanica u katalogu
37
 
ISBN/EAN:
9789531421195
 
 
 
 
Na vrh ^
 
 
 
 
Znate li da je vaša inačica preglednika Unknown zastarjela?
 
Vaš preglednik je:
 
Unknown, inačica 0.0.
 
Da bi vaše korisničko iskustvo prilikom posjeta našoj stranici bilo zadovoljavajuće, preporučujemo vam da ažurirate trenutačnu inačicu preglednika ili instalirate neki drugi preglednik. Popis najpopularnijih preglednika možete naći u nastavku.
 
Jednostavno kliknite na jednu od ikona i doći ćete do stranice s koje možete skinuti noviji preglednik.