BIO JEDNOM JEDAN VITEZ

DODD CHRISTINA
Kataloški br.: 111666
 
Proizvod je na zalihi.
Cijena 149,00 kn   |  Klupska cijena 119,00 kn

Opis

Vrela romansa zahrđalog ratnika i vatrene dame

 

Samo prijetnja njezinu životu može tvrdoglavu groficu Alisoun natjerati da unajmi sira Davida od Radcliffea kako bi štitio njezin zamak. Iako je nekoć bio junak i mačevalac zavidne vještine, ugodan je život razmazio ratnika koji je zahrđao poput starog viteškog oklopa. Međutim, potreban mu je novac kako bi uzdržavao svoju kćer, koja je ostala bez majke, a Alisoun je u prevelikoj opasnosti da bi se cjenkala.

Po dolasku na njezino imanje, a nakon što se neprijatelj uspije previše približiti, sir David je primoran upregnuti dovitljivost i snagu pomoću kojih je postao legendarnim plaćenikom.

Međutim, nakon što joj spasi život, David će ostati osupnut spoznajom da je vatrena dama otela njegovo dobro čuvano srce.

 

Nakon velikog uspjeha s romanima Jedne čudesne večeri, Oteta nevjesta i Bosonoga princeza autorica Christina Dodd romanom Bio jednom jedan vitez nastavlja oduševljavati naslovima prevedenim na hrvatski jezik. Napeti ljubavni roman pun preokreta i tajni oduševio je čitateljice širom svijeta pa nema sumnje da će i u nas biti rado čitan. Roman je s engleskoga preveo Marin Popović.

 

„Inteligentni povijesni ljubavni romani Christine Dodd nikada ne razočaravaju.“

Publisher’s Weekly 

POJEDINOSTI

Prevoditelj
POPOVIĆ MARIN
 
Stranice
426
 
Uvez
MEKI
 
Širina
140
 
Visina
200
 
Debljina
33
 
Zbirka
KRALJICA LJUBAVNIH ROMANA
 
Stanica u katalogu
14
 
ISBN/EAN:
9789531420808
 
 
 
 
Na vrh ^
 
 
 
 
Znate li da je vaša inačica preglednika Unknown zastarjela?
 
Vaš preglednik je:
 
Unknown, inačica 0.0.
 
Da bi vaše korisničko iskustvo prilikom posjeta našoj stranici bilo zadovoljavajuće, preporučujemo vam da ažurirate trenutačnu inačicu preglednika ili instalirate neki drugi preglednik. Popis najpopularnijih preglednika možete naći u nastavku.
 
Jednostavno kliknite na jednu od ikona i doći ćete do stranice s koje možete skinuti noviji preglednik.