HARRY POTTER I UKLETO DIJETE: PRVI I DRUGI DIO

ROWLING J.K.
Kataloški br.: 111906
 
Proizvod je na zalihi.
Cijena 149,00 kn   |  Klupska cijena 129,00 kn

Opis

Osma priča o Harryju Potteru – ujedno i prva namijenjena izvođenju u kazalištu

 

Harryju Potteru nikad nije bilo lako pa nije ni danas dok nastoji pronaći ravnotežu između uloga prezaposlenog djelatnika Ministarstva magije, supruga i oca troje djece školske dobi.

 

I dok se Harry prisiljen uhvatiti ukoštac s prošlošću koja odbija ostati tamo gdje joj je mjesto, njegov najmlađi sin Albus mora se boriti s teretom obiteljskog nasljeđa koje nikad nije želio. U zlokobnom stapanju prošlosti i sadašnjosti otac i sin otkrit će neugodnu istinu: tamu katkad pronalazimo na sasvim neočekivanim mjestima.

 

Prema novom, izvornom predlošku koji potpisuju J.K. Rowling, John Tiffany i Jack Thorne nastao je dramski tekst Harry Potter i ukleto dijete autora Jacka Thornea. Osma priča o Harryju Potteru ujedno je i prva priča namijenjena izvođenju na kazališnoj pozornici. Ova posebna verzija teksta koja se koristila na glumačkim probama upoznala je čitatelje širom svijeta s nastavkom putovanja Harryja Pottera i njegovih prijatelja i obitelji odmah nakon svjetske praizvedbe drame na londonskom West Endu 30. srpnja 2016. godine. 

POJEDINOSTI

Stranice
340
 
Uvez
TVRDI
 
Širina
155
 
Visina
240
 
Debljina
34
 
Stanica u katalogu
17
 
ISBN/EAN:
9789533168302
 
 
 
 
Na vrh ^
 
 
 
 
Znate li da je vaša inačica preglednika Unknown zastarjela?
 
Vaš preglednik je:
 
Unknown, inačica 0.0.
 
Da bi vaše korisničko iskustvo prilikom posjeta našoj stranici bilo zadovoljavajuće, preporučujemo vam da ažurirate trenutačnu inačicu preglednika ili instalirate neki drugi preglednik. Popis najpopularnijih preglednika možete naći u nastavku.
 
Jednostavno kliknite na jednu od ikona i doći ćete do stranice s koje možete skinuti noviji preglednik.