Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Savjetnici / 

7 TAJNI USPJEHA

 
 
 
7 TAJNI USPJEHA
7 TAJNI USPJEHA
CRNKIĆ KENAN
Kataloški br.: 112284
Cijena: 99,00 KN
Klupska cijena: 79,00 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Proniknite u sve tajne uspjeha i osobne sreće

 

U prvoj godini knjiga je doživjela svoje nevjerojatno 10. jubilarno izdanje, kao i prijevod na više stranih jezika. Baš kao i knjiga istog autora  ̶ Pazi kojeg vuka hraniš  ̶  i ova je napisana prepoznatljivim stilom, a velike životne istine čitateljima nudi kroz jednostavne, gotovo svakodnevne slike i priče.

Ova knjiga o sreći, kako je pronaći, postići i trajno zadržati u našim životima nadmašila je sva očekivanja te priskrbila titulu kultne knjige i ultimativnog regionalnog bestselera.

Kenan Crnkić (1977., Sarajevo), doktor je ekonomskih znanosti koji se školovao na prestižnim sveučilištima i poslovnim školama, dok je u praktičnom smislu uspješno vodio korporacije i fondacije u privatnom, ali i državnom vlasništvu. Objavio je zapažen broj stručnih i znanstvenih radova te je po svojoj stručnosti postao prepoznatljiv i visoko cijenjen u domaćim i međunarodnim krugovima. On je certificirani trener metode Johna  Maxwella, predavač i motivacijski govornik, a njegovu bogatu biografiju ukrašava veliki broj prestižnih nagrada i priznanja za izvanserijske rezultate u različitim poljima djelovanja.

Zbog činjenice da se, ponajprije u misiji promoviranja fenomena uspjeha i sreće, kontinuirano pojavljuje u značajnijim medijima i na simpozijima u široj regiji kao zapažen sugovornik, efektno prenoseći na prepoznatljiv, često nekonvencionalan, jednostavan, ali i izrazito nadahnut način, ključna zapažanja, poruke i savjete, kao i činjenice da njegove blogove i motivirajuće sadržaje svakodnevno putem internetske stranice ili popularnih društvenih mreža i kanala prati više od 200 tisuća ljudi i fanova različitih profila iz cijelog svijeta, Kenan Crnkić se s punim pravom percipira kao jedno od najpoznatijih ali i najutjecajnijih imena u široj poslovnoj i akademskoj javnosti jugoistočne Europe.  
StraniceStranice
121
 
UvezUvez
TVRDI
 
ŠirinaŠirina
144
 
VisinaVisina
175
 
DebljinaDebljina
11
 
ZbirkaZbirka
PRIRUČNICI
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
42
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789533490465
 
Pogledajte i ovo
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…