7 TAJNI USPJEHA

CRNKIĆ KENAN
Kataloški br.: 112284
 
Proizvod je na zalihi.
Cijena 99,00 kn   |  Klupska cijena 79,00 kn

Opis

Proniknite u sve tajne uspjeha i osobne sreće

 

U prvoj godini knjiga je doživjela svoje nevjerojatno 10. jubilarno izdanje, kao i prijevod na više stranih jezika. Baš kao i knjiga istog autora  ̶ Pazi kojeg vuka hraniš  ̶  i ova je napisana prepoznatljivim stilom, a velike životne istine čitateljima nudi kroz jednostavne, gotovo svakodnevne slike i priče.

Ova knjiga o sreći, kako je pronaći, postići i trajno zadržati u našim životima nadmašila je sva očekivanja te priskrbila titulu kultne knjige i ultimativnog regionalnog bestselera.

Kenan Crnkić (1977., Sarajevo), doktor je ekonomskih znanosti koji se školovao na prestižnim sveučilištima i poslovnim školama, dok je u praktičnom smislu uspješno vodio korporacije i fondacije u privatnom, ali i državnom vlasništvu. Objavio je zapažen broj stručnih i znanstvenih radova te je po svojoj stručnosti postao prepoznatljiv i visoko cijenjen u domaćim i međunarodnim krugovima. On je certificirani trener metode Johna  Maxwella, predavač i motivacijski govornik, a njegovu bogatu biografiju ukrašava veliki broj prestižnih nagrada i priznanja za izvanserijske rezultate u različitim poljima djelovanja.

Zbog činjenice da se, ponajprije u misiji promoviranja fenomena uspjeha i sreće, kontinuirano pojavljuje u značajnijim medijima i na simpozijima u široj regiji kao zapažen sugovornik, efektno prenoseći na prepoznatljiv, često nekonvencionalan, jednostavan, ali i izrazito nadahnut način, ključna zapažanja, poruke i savjete, kao i činjenice da njegove blogove i motivirajuće sadržaje svakodnevno putem internetske stranice ili popularnih društvenih mreža i kanala prati više od 200 tisuća ljudi i fanova različitih profila iz cijelog svijeta, Kenan Crnkić se s punim pravom percipira kao jedno od najpoznatijih ali i najutjecajnijih imena u široj poslovnoj i akademskoj javnosti jugoistočne Europe. 

POJEDINOSTI

Stranice
121
 
Uvez
TVRDI
 
Širina
144
 
Visina
175
 
Debljina
11
 
Zbirka
PRIRUČNICI
 
Stanica u katalogu
41
 
ISBN/EAN:
9789533490465
 
 
 
 
Na vrh ^
 
 
 
 
Znate li da je vaša inačica preglednika Unknown zastarjela?
 
Vaš preglednik je:
 
Unknown, inačica 0.0.
 
Da bi vaše korisničko iskustvo prilikom posjeta našoj stranici bilo zadovoljavajuće, preporučujemo vam da ažurirate trenutačnu inačicu preglednika ili instalirate neki drugi preglednik. Popis najpopularnijih preglednika možete naći u nastavku.
 
Jednostavno kliknite na jednu od ikona i doći ćete do stranice s koje možete skinuti noviji preglednik.