DARKNET

Kataloški br.: 112292
 
Proizvod je na zalihi.
Cijena 99,00 kn   |  Klupska cijena 79,00 kn

Opis

Provokativno putovanje tamnom stranom interneta!

 

Knjiga Darknet vodi nas duboko u digitalno podzemlje i pruža izuzetan uvid u internet kakav ne poznajemo. Jamie Bartlett prelazi ‘s one stane’ ekrana izvlačeći iz digitalnog mraka hakere, dilere drogom, trolove, cam-djevojke i političke ekstremiste, dajući ljudsko lice upravo onima koji imaju priličan razlog ostati anonimni. Darknet je otrežnjujuće i informacijama bogato istraživanje interneta i njegovih tajnih zakutaka – od svijeta popularnih i sveprisutnih društvenih mreža i tajnih grupa na Facebooku do kriptiranih dijelova mreže Tor i najzabačenijih dijelova Deep Weba... To je svijet koji se često spominje u medijskim napisima, živi uz nas, ali je svejedno nedovoljno poznat. Svijet koji je neistražen, ali i bliži nego što mislimo. Svijet bitcoina i Silk Roada, terorista i hardcore pornografije. To je – darknet.

 

Jamie Bartlett je novinar, tech-bloger i direktor Centra za analizu društvenih medija u organizaciji Demos. Svoje članke objavljuje u Telegraphu, Guardianu, Sunday Timesu i mnogim drugim listovima i blogovima. Piše o online ekstremizmu, darknetu, kriptovalutama, slobodi govora, upotrebi društvenih medija u političke svrhe, tehnologijama nadziranja interneta, umjetnoj inteligenciji... Živi u Londonu.

POJEDINOSTI

Stranice
295
 
Uvez
MEKI
 
Širina
150
 
Visina
230
 
Debljina
25
 
Stanica u katalogu
45
 
ISBN/EAN:
9789533490458
 
 
 
 
Na vrh ^
 
 
 
 
Znate li da je vaša inačica preglednika Unknown zastarjela?
 
Vaš preglednik je:
 
Unknown, inačica 0.0.
 
Da bi vaše korisničko iskustvo prilikom posjeta našoj stranici bilo zadovoljavajuće, preporučujemo vam da ažurirate trenutačnu inačicu preglednika ili instalirate neki drugi preglednik. Popis najpopularnijih preglednika možete naći u nastavku.
 
Jednostavno kliknite na jednu od ikona i doći ćete do stranice s koje možete skinuti noviji preglednik.