U VODU

HAWKINS PAULA
Kataloški br.: 112078
Proizvoda nema na zalihi.
Cijena 99,00 kn   |  Klupska cijena 79,00 kn

Opis

Novi psihološki triler iz pera autorice velikog svjetskog hita Djevojka u vlaku

 

Tajne vas mogu povući na dno... Kako? Otkrijte u napetom psihološkom trileru o neuhvatljivosti istine i obitelji koja se raspada zbog tajni.
 

Samohranu majku pronađu mrtvu u rijeci koja teče kroz gradić. Ranije tog ljeta, osjetljivu tinejdžericu zadesila je ista sudbina. Njih dvije nisu prve žene koje su umrle u tim tamnim vodama, ali njihove smrti uznemirile su rijeku i njezinu povijest i iskopale davno potopljene tajne. Iza utopljenice ostala je usamljena petnaestogodišnja kći. Bez oca i majke, i sad bez ijednog prijatelja, našla se na skrbi majčine sestre, neznanke koja ju plaši i koju su dovukli na mjesto iz kojeg je namjerno pobjegla – mjesto za koje se zaklela da se u njega nikad neće vratiti.

Jednako napetim stilom i pronicavim razumijevanjem ljudskih nagona, kojima je očarala milijune čitatelja diljem svijeta svojim senzacionalnim prvijencem Djevojka u vlaku, Paula Hawkins donosi novo, uzbudljivo, duboko intrigantno štivo o varljivosti osjećaja i sjećanja, kao i o razornom utjecaju prošlosti na sadašnjost.

Pazite se mirne površine – nikad ne znate što vreba ispod nje!

 

Paula Hawkins petnaest je godina radila kao novinarka prije no što se okušala u pisanju romana. Rođena i odrasla u Zimbabveu, 1989. se preselila u London i otada živi ondje. Njezin prvi triler, Djevojka u vlaku, postao je veliki svjetski hit i prodao se u gotovo 20 milijuna primjeraka diljem svijeta. Objavljen na više od četrdeset jezika, bio je najprodavaniji svjetski bestseler i hit na kinoblagajnama s Emily Blunt u glavnoj ulozi. U vodu je njezin drugi kriminalistički roman.  


Prelistajte knjigu:

 

POJEDINOSTI

Prevoditelj
ČUBRANIĆ MIRNA
 
Stranice
368
 
Uvez
MEKI
 
Širina
142
 
Visina
200
 
Debljina
25
 
Zbirka
MOZAIKOVA ZABAVNA BIBLIOTEKA
 
Stanica u katalogu
23
 
ISBN/EAN:
9789531421768
 
 
 
 
Na vrh ^
 
 
 
 
Znate li da je vaša inačica preglednika Unknown zastarjela?
 
Vaš preglednik je:
 
Unknown, inačica 0.0.
 
Da bi vaše korisničko iskustvo prilikom posjeta našoj stranici bilo zadovoljavajuće, preporučujemo vam da ažurirate trenutačnu inačicu preglednika ili instalirate neki drugi preglednik. Popis najpopularnijih preglednika možete naći u nastavku.
 
Jednostavno kliknite na jednu od ikona i doći ćete do stranice s koje možete skinuti noviji preglednik.