Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Mali svijet / 

MOZGALICE ZA BISTRE GLAVICE

 
 
 
MOZGALICE ZA BISTRE GLAVICE
MOZGALICE ZA BISTRE GLAVICE
GRUPA AUTORA
Kataloški br.: 112649
Cijena: 99,00 KN
Klupska cijena: 89,00 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Trenirajte moždane vijuge uz zabavne zadatke za djecu, mlade i odrasle!

 

 

Prvi izvorni priručnik na ovim prostorima, koji je priredio stručno uigrani autorski tim sadržava upute i objašnjenja za uspješno rješavanje 560 raznovrsnih misaonih zadataka u 13 poglavlja, kao što su traženje uljeza, prepoznavanje nizova i analogija, rješavanje matrica i slikovnog sudokua, dopunja­vanje mreže uzoraka itd. A tu su i rješenja sa slikovnim prikazima te poglavlje s iscrpnim objašnjenjem što je inteligencija. U ovoj se knjizi nalaze misaone vježbe koje premašuju školsku provjeru znanja. Sami po sebi, ti zadaci nisu obećanje da će vam se povećati IQ, ali će vam omogućiti da rješavate misaone probleme koji sliče zadacima kakve nalazimo u školskim psihološkim testovima za provjeru inteligencije, s kojima se svatko od nas susreće u školi ili kasnije, u nekim drugim selekcijskim okolnostima.
Najjednostavnije zadatke mogu početi rješavati djeca koja su navršila najmanje četiri godine, a najzahtjevniji zadaci zanimljiv su misaoni izazov za odrasle koji žele održavati misaonu vitalnost i promišljeno se odazivati na izazove u svijetu koji ih okružuje.

„U našem društvu razvijat ćete sposobnost pravilnog prosuđivanja, razumijevanja i zaključivanja, vježbat ćete strategije uspoređivanja, poopćivanja, traženja zajedničkih karakteristika i razlika među njima, te pamćenje i sjećanje.“
Sofi i Plat

PrevoditeljPrevoditelj
LABUS MIRO
 
StraniceStranice
136
 
UvezUvez
MEKI
 
ŠirinaŠirina
205
 
VisinaVisina
260
 
DebljinaDebljina
9
 
ZbirkaZbirka
PRIRUČNIK ZA DJECU
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
55
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531421959
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…