VATRA I LED

MEADER KATE
Kataloški br.: 112383
 
Proizvod je na zalihi.
Cijena 129,00 kn   |  Klupska cijena 109,00 kn

Opis

Kad spojite vatrenog vatrogasca i ledenu kraljicu, jedno je zajamčeno – bit će mnogo dima!

 

Kinsey Taylor stručnjakinja je za odnose s javnošću. Ne želi više imati posla s muškarcima, pogotovo ne s onima koji ne žele poštovati njezin talent samo zato što je žena. Kad dobije zadatak da popravi narušen ugled čikaške vatrogasne postaje, ne namjerava dopustiti nikome da joj govori kako da radi svoj posao, pa ni vatrogascu Lukeu Almeidi. Čak i ako joj zbog njega hormoni luduju poput vatre u gorućoj zgradi.

Luke misli da dobro vodi svoju vatrogasnu postaju i ne vidi razloga da se polugol šepiri na kalendaru “Seksi vatrogasci” koji je smislila neka ledena princeza iz odnosa s javnošću u uskoj suknji i ubojitim potpeticama. Ali, ako njega misle izluditi tim medijskim cirkusom, tad će se on osvetiti tako da izludi Kinsey... I to željom za njim.

 

Roman Kate Meader zabavna je i seksi priča koja je osvojila srca čitatelja širom svijeta. Naizgled savršeni muškarci i savršene žene u njezinim romanima osjetljiva su i krhka bića iza čijih se maski kriju ljudi povrijeđenih osjećaja koji opet žele pronaći sreću. Istovremeno duhovit i ozbiljan, roman Vatra i led prvi je roman ove autorice preveden na hrvatski jezik koji će, vjerujemo, izazvati veliki interes i za njezinim drugim naslovima.

 

Seksi i duhovito... Obožavam ovu knjigu!

Jude Deveraux

POJEDINOSTI

Prevoditelj
SAMARŽIJA S.G.
 
Stranice
336
 
Uvez
MEKI
 
Širina
142
 
Visina
200
 
Debljina
23
 
Zbirka
MOZAIKOVA ZABAVNA BIBLIOTEKA
 
Stanica u katalogu
11
 
ISBN/EAN:
9789531421973
 
 
 
 
Na vrh ^
 
 
 
 
Znate li da je vaša inačica preglednika Unknown zastarjela?
 
Vaš preglednik je:
 
Unknown, inačica 0.0.
 
Da bi vaše korisničko iskustvo prilikom posjeta našoj stranici bilo zadovoljavajuće, preporučujemo vam da ažurirate trenutačnu inačicu preglednika ili instalirate neki drugi preglednik. Popis najpopularnijih preglednika možete naći u nastavku.
 
Jednostavno kliknite na jednu od ikona i doći ćete do stranice s koje možete skinuti noviji preglednik.