Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Beletristika / 

VITEZ SEDAM KRALJEVINA

 
 
 
VITEZ SEDAM KRALJEVINA
VITEZ SEDAM KRALJEVINA
MARTIN R.R.GEORGE
Kataloški br.: 113704
Cijena: 139,00 KN
Klupska cijena: 119,00 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Uzbudljive epske pripovijesti legendarnog autora

 

Mladi Dunk bio je tek ulični deran kad ga je stari vitez Arlan od Penidrva uzeo za štitonošu iz Buvljaka u Kraljevu Grudobranu. Sada je Ser Arlan umro, a Dunku su ostali njegovi konji, njegov oklop i njegov mač. Dunk ima priliku od štitonoše bez oca, majke i doma prerasti u istinskog viteza: nadjenuti sebi ime Ser Duncan Visoki. Napokon, vrlo je visok. A na livadi Pepelgaza održava se turnir koji mu može donijeti bogatstvo i slavu.

 

Sedam Kraljevina uživa u miru pod vladavinom kraljevske kuće Targaryen, sigurne u brojnosti svoje loze, iako su njezini zmajevi izumrli još dok je Ser Arlan bio dijete. U Pepelgazu će se Dunk suočiti s kako najboljim, tako i najgorim izdancima te zmajske krvi – i steći štitonošu s kojim će početi stvarati prijelomna poglavlja povijesti Zapadnih Zemalja…

 

George R. R. Martin je u pripovijetkama o Dunku i Eggu ispisao neke od najboljih stranica svoje proze, dobro poznate čitateljima još davno prije nego što je serijalom Pjesma Leda i Vatre – predloškom popularne HBO-ove serije Igra prijestolja – stekao svjetsku slavu. Smještene stotinjak godina prije početka ondje opisanih burnih zbivanja, pustolovine Dunka i Egga koje donosi knjiga Vitez Sedam Kraljevina dirljive su i uzbudljive pripovijesti, suptilne i intrigantne, istodobno intimne i epske. One pružaju sjajan uvod u Martinovo ostvarenje onima koji ga tek trebaju upoznati, kao i obilje novih uvida u svijet Leda i Vatre onima koji u njemu već uživaju.   
StraniceStranice
288
 
UvezUvez
TVRDI
 
ŠirinaŠirina
155
 
VisinaVisina
240
 
DebljinaDebljina
25
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
16
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789533168036
 
Pogledajte i ovo
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…