Uputstva za aktivaciju vašeg online računa

 
Uštedite vrijeme, kupujte putem interneta!
 
Aktivirajte svoj online račun  u 4 jednostavna koraka i počnite kupovati putem interneta – kad god poželite i odakle god poželite:
  1. Kako biste mogli aktivirati svoj račun, posjetite www.svijet-knjige.com/registracija. U polja upišite vaš jedinstveni članski broj, ime i prezime i potvrdite vaš zahtjev za registracijom.
  2. Nakon toga će se prikazati polja s vašim podacima, a ako nešto od podataka nedostaje obavezno popunite prazna polja. Na dnu liste podataka označite “Savjetodavni odbor članova svijeta knjige“ kvačicom, a zatim možete potvrditi da su podaci ispravni.
  3. Sada ste uspješno registrirani. Na svoju adresu e-pošte primit ćete link za aktivaciju računa. Kliknite na link u tekstu primljene e-pošte kako biste potvrdili registraciju.
  4. Link će vas odvesti na stranicu na kojoj ispod vašeg imena i prezimena te članskog broja, trebate dva puta upisati vašu proizvoljnu lozinku (ona ne smije biti ista kao vaš članski broj ili adresa e-pošte). Vaš online račun uspješno je aktiviran, a prijaviti se možete u svakom trenutku koristeći vašu adresu e-pošte i odabranu lozinku.
Ukoliko trebate bilo kakvu pomoć, slobodno nam se obratite. Želimo vam ugodnu online kupovinu!    
 
 
    

 
 
 
Znate li da je vaša inačica preglednika Unknown zastarjela?
 
Vaš preglednik je:
 
Unknown, inačica 0.0.
 
Da bi vaše korisničko iskustvo prilikom posjeta našoj stranici bilo zadovoljavajuće, preporučujemo vam da ažurirate trenutačnu inačicu preglednika ili instalirate neki drugi preglednik. Popis najpopularnijih preglednika možete naći u nastavku.
 
Jednostavno kliknite na jednu od ikona i doći ćete do stranice s koje možete skinuti noviji preglednik.