Popusti za kazališta i muzeje

 
Svi članovi Svijeta knjige imaju pravo na posebne pogodnosti – do čak 35% popusta na ulaznice za muzeje i do 30% popusta na karte za kazališne predstave. Dovoljno je samo pokazati osobnu iskaznicu i člansku iskaznicu Svijeta knjige na blagajni pojedinih kazališta i muzeja, i kao član ćete ostvariti sljedeće popuste:
 
KAZALIŠTA

HRVATSKO NARODNO KAZALIŠTE U ZAGREBU – 20% popusta za kupnju jedne ulaznice u svim kategorijama za reprizne predstave uz predočenje članske i osobne iskaznice.

HRVATSKO NARODNO KAZALIŠTE U SPLITU: 30% popusta za individualnu kupnju karata uz predočenje članske iskaznice na blagajni kazališta. Ne vrijedi za festivale, gostovanja i svečane izvedbe.
 
HRVATSKO NARODNO KAZALIŠTE U VARAŽDINU: 20% popusta za individualnu kupnju karata za reprizne predstave uz predočenje članske iskaznice na blagajni kazališta.

HRVATSKO NARODNO KAZALIŠTE IVANA PL. ZAJCA U RIJECI: 30% popusta za individualnu kupnju ulaznica za reprizne predstave uz predočenje članske i osobne iskaznice.
 
ISTARSKO NARODNO KAZALIŠTE: 30% popusta na individualnu kupnju karata uz predočenje članske iskaznice na blagajni kazališta. Popust ne vrijedi za premijere i posebna gostovanja.

 
MUZEJI
 
 
MUZEJ ZA UMJETNOST I OBRT: cijena ulaznica za odrasle 20 kn te 15 kn za umirovljenike, đake i studente za sve i 10% popusta na kupnju veću od 150 kn u muzejskom dućanu.
 
 
     
     undefined           
 

 


 
 
 
 
Znate li da je vaša inačica preglednika Unknown zastarjela?
 
Vaš preglednik je:
 
Unknown, inačica 0.0.
 
Da bi vaše korisničko iskustvo prilikom posjeta našoj stranici bilo zadovoljavajuće, preporučujemo vam da ažurirate trenutačnu inačicu preglednika ili instalirate neki drugi preglednik. Popis najpopularnijih preglednika možete naći u nastavku.
 
Jednostavno kliknite na jednu od ikona i doći ćete do stranice s koje možete skinuti noviji preglednik.