Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
O Svijetu knjige / Zaštita privatnosti
 

Zaštita privatnosti

 
 
Mozaik knjiga d.o.o. upravlja ovim web stranicama te je posvećen zaštiti privatnosti svojih korisnika. Informacije o našim korisnicima neće dobiti od trećih strana, osim ako su dio usluga koje nudimo.
 
Korištenje kolačića (eng. Cookies)
Naša internetska stranica Svijet knjige koristi kolačiće. To su male datoteke koje su često izrađene od jedinstvenog niza brojeva i slova. Kolačić je informacija spremljena na Vaše računalo, tablet ili mobitel, koja može biti dostavljena neposredno od strane web stranice koju posjetite (kolačići od prve strane) ili u suradnji i za potrebe web stranice koju posjetite od treće strane (kolačići treće strane). Kolačići obično spremaju Vaše postavke, postavke za web stranicu, kao što su npr. preferirani jezik ili slične postavke. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu, internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogućava stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Kolačići mogu spremati širok raspon informacija, uključujući i dio osobnih informacija. Te informacije mogu biti spremljene jedino ukoliko Vi to omogućite - web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koje im niste dali te ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.
 
Pristanak na pohranjivanje kolačića
Korištenjem internetske stranice Svijet knjige bez promjene postavki kojima bi se uskratila suglasnost na pohranu kolačića na Vaše računalo, prihvaćate korištenje i pohranu kolačića na Vaše računalo. Ukoliko ne pristanete na pohranu kolačića, pohranjivanje istih na Vašem računalu bit će onemogućeno, a Vi ćete i dalje biti u mogućnosti pregledavati Internet stranicu www.svijet-knjige.com, s time da Vam pojedine mogućnosti Internet stranice neće biti dostupne.
 
Koristimo sljedeće kolačiće:
Kolačić za pohranu postavki i nadzor aktivnosti na internetskoj stranici. Naziv kolačića je "MKZFORMS" i identifikator je cjelokupne stranice koji snima podatke o vašim postavkama. Na temelju toga kolačić može predložiti knjige za koje bi mogli biti zainteresirani, slične knjige koje su kupili drugi itd.
Kolačići za analitičke svrhe - informacije o tome kako korisnici koriste naše stranice, radi dobivanja nužnih informacija o uspješnosti web stranice i pri tom također koristimo uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics.
Kolačići za društvene mreže - korisnici mogu dijeliti objave na društvenim mrežama Facebook i Google+ koje će na Vaše računalo pohraniti kolačiće.
 
Nadzor nad kolačićima
Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u Vašem internetskom pregledniku. Želite li izbrisati ili onemogućiti kolačiće na svojem računalu potrebno je ažurirati postavke svojeg internetskog preglednika (informacije o načinu brisanja i onemogućavanja kolačića potražite na svojem pregledniku odabirom izbornika za pomoć).


 
Kontakt
Ako imate bilo kakvih pitanja o privatnosti molimo da nas kontaktirate na svijet-knjige@mozaik-knjiga.hr.