Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
Posebne pogodnosti za vas / Nagradna igra za kupce knjige BREMENITA ŠUTNJA
 

Nagradna igra za kupce knjige BREMENITA ŠUTNJA

 
 

Svi kupci knjige Bremenita šutnja sudjeluju u nagradnoj igri u kojoj mogu osvojiti poklon-bon u iznosu od 990 kuna, koji im donosi dvodnevno putovanje za 2 osobe u Veneciju i otoke venecijanske lagune u 2018. godini, u organizaciji agencije Jadrotours.

Nagradna igra traje od 1. travnja do 30. lipnja

Ova nagradna igra će sretnike koji osvoje ovo putovanje odvesti u razgled Venecije, jednog od najljepših i najromantičnijih europskih gradova. Hodat će glasovitim Trgom sv. Marka, prošetati mostom uzdaha, posjetiti baziliku sv. Marka… Posjetit će Torcelle, jedan od prvih naseljenih otoka venecijanske lagune koji ima najstarije crkve i spomenike. Prošetat će Buranom, otokom poznatim po izradi čipke, i uživati u kućama živih boja te nakrivljenom crkvenom tornju. Moći će kupiti poznate kolačiće ili suvenire od čipke te uživati u atmosferi tog posebnog otoka. Na kraju će posjetiti i Murano, otok smeđih boja i poznatih radionica stakla.

Ponuđeni termini putovanja:

15. – 16. rujna
29. – 30. rujna
6. – 7. listopada
27. – 28. listopada
17.– 18. studenoga

Putovanje uključuje prijevoz visokoturističkim autobusom, razgledavanje Venecije i otoka venecijanske lagune uz pratnju turističkog vodiča te noćenje s doručkom u hotelu s 3 zvjezdice (u dvokrevetnim sobama) u okolici Venecije.