Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Savjetnici / 

KNJIGA O DJECI

 
 
 
KNJIGA O DJECI
KNJIGA O DJECI
Kataloški br.: 118331
Cijena: 69,00 KN
Klupska cijena: 59,00 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Knjiga koja se zauzima za pokret oslobađanja djece

 

Djeca su prirodno spontana i slobodna, radosna su i nestašna, prirodno kreativna. Naša kultura je spremna promatrati djetinjstvo kroz ružičaste naočale nostalgije, ali istina je da procesom roditeljskih zahtjeva l uobičajene edukacije, vrijedne prirodne nadarenosti djece često se žrtvuju bogovima "produktivnosti" i dobra ponašanja. Iako se mnogi od vas sjećaju svoga djetinjstva s mnogo ljubavi, mali broj djece doista uživa u godinama svoga ranog djetinjstva. Kao što Osho kaže u ovoj knjizi: "Svako dijete želi odrasti što prije i što brže jer vidi da su odrasli ljudi moćni, da mogu raditi što žele, da imaju mnogo novca. Zato je prirodno da djeca žele odrasti što brže."

Ova knjiga zauzima se za pokret "oslobađanja djeteta" i vodič je svakom odraslom čovjeku koji je ikad razmišljao o tome da pronađe put i dopusti djeci da procvatu i iskoriste svoj najviši potencijal i najveću moguću radost.

Ova je knjiga prvobitno objavljena 1996. godine kao Das Buch der Kinder (Knjiga o djeci), to jest kao njemački prijevod Heynea iz Munchena u Njemačkoj.

 

StraniceStranice
384
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
120
 
VisinaVisina
200
 
DebljinaDebljina
24
 
JezikJezik
Hrvatski
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789532186024
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…