Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Mali svijet / 

VELIČANSTVENI IZUM

 
 
 
VELIČANSTVENI IZUM
VELIČANSTVENI IZUM
Kataloški br.: 118711
Cijena: 59,00 KN
Klupska cijena: 55,00 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Potaknite malene na izradu vlastitih izuma

 

 

Jednoga dana djevojčici je sinula predivna zamisao. Uz pomoć svoga psećeg pomoćnika izradit će VELIČANSTVEN IZUM! Točno zna kako mora izgledati. Točno zna kako mora raditi. To će za nju biti mačji kašalj! No pokazalo se da je izrada veličanstvena izuma daleko teža negoli je djevojčica pretpostavila. Mjerila je, čekićala, zatezala i namještala, bezbroj puta počinjala iznova, ali izum bi svaki put ispao loš. Kad bi ta stvarčica barem VEĆ JEDNOM PRORADILA!

Inteligentan, iskren i duhovit prikaz nevolje s kojom se svi možemo poistovjetiti. Najnovija pripovijest Ashley Spires donosi klincima (a i roditeljima) nešto savršeno: pogled iz drugoga kuta. Rasplamsajte maštu mladim čitateljima i potaknite ih na vlastite izume, kreacije i učenje o inženjerstvu, matematici, tehnologiji… igrajući se.

 

Ashley Spires nagrađivana je spisateljica i ilustratorica brojnih knjiga za djecu, među kojima su Mali Saul, Larf i pustolovine Binkyja, svemirskog mačka, crtanih romana za mlađu dob. Ashley je oduvijek voljela svašta izrađivati, stoga dobro zna koliko izluđuje kad stvari ne ispadnu kako smo ih zamislili! Svaka knjiga koju je napisala u nekom ju je trenutku dovela do suza, vriske i čupanja kose dok se mučila da ispadne BAŠ KAKO TREBA. Živi u Ladneru, gradu u kanadskoj Britanskoj Kolumbiji, gdje sa svojim psom Gordonom može slobodno šetati brojnim stazama oko svoje kuće kad joj ono na čemu radi ne ide po planu.

 

StraniceStranice
32
 
UvezUvez
MEKI
 
ŠirinaŠirina
230
 
VisinaVisina
230
 
DebljinaDebljina
3
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
58
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789533136165
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…