Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Beletristika / 

DJEVOJČICA KOJA JE PILA MJESEČINU

 
 
 
DJEVOJČICA KOJA JE PILA MJESEČINU
DJEVOJČICA KOJA JE PILA MJESEČINU
Kataloški br.: 118315
Cijena: 89,00 KN
Klupska cijena: 79,00 KN
Proizvoda nema na zalihi.
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Epska priča o djevojčici koju je odgojila vještica, o čudovištu iz močvare i zmaju koji mora otključati moćnu magiju zakopanu u njoj


Ljudi iz Protektorata svake godine ostavljaju bebu vještici koja živi u šumi. Nadaju se da će je tom žrtvom spriječiti da terorizira njihov gradić. No vještica u šumi, Xan, dobra je osoba. Svoj dom dijeli s mudrim močvarnim čudovištem i savršeno sićušnim zmajem. Xan spašava djecu i daje ih obiteljima na drugoj strani šume. Tijekom putovanja bebe hrani zvjezdanom svjetlošću.

Xan jedne godine bebu slučajno nahrani mjesečinom umjesto zvjezdanom svjetlošću, a time obično dijete napuni nevjerojatnom magijom. Xan tada zaključuje da djevojčicu, kojoj daje ime Luna, mora odgojiti kao vlastitu unuku. Kako se približava Lunin trinaesti rođendan, njezina se magija počinje aktivirati – s opasnim posljedicama.

U međuvremenu, mladi je čovjek iz Protektorata čvrsto odlučio osloboditi svoje sugrađane tako što će ubiti vješticu. U blizini se okupljaju opasne ptice s nepoznatim namjerama. Vulkan koji je stoljećima mirovao tutnji tik ispod zemljine površine. A žena s tigrovim srcem vreba.

 

StraniceStranice
354
 
UvezUvez
MEKI
 
ŠirinaŠirina
120
 
VisinaVisina
200
 
DebljinaDebljina
25
 
JezikJezik
HRVATSKI
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
17
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789532185935
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…