Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Mali svijet / 

KOMPLET-ŠTO JE BUBAMARA

 
 
 
KOMPLET-ŠTO JE BUBAMARA
KOMPLET-ŠTO JE BUBAMARA
DONALDSON JULIA/MONKS LYDIA
Kataloški br.: 118729
Cijena: 98,00 KN
Klupska cijena: 78,00 KN
Proizvoda nema na zalihi.
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Slavna i višestruko nagrađivana autorica Grubzona, Julia Donaldson, u ovim je slikovnicama duhovitim tekstom i zgodnim rimama opisala mnoštvo zabavnih likova te pokazala kako srčanost, prijateljstvo i timski rad mogu pomoći prijateljima u nevolji.

Julia Donaldson najnagrađivanija je britanska autorica slikovnica čije se knjige prodaju u milijunima primjeraka. U 2015. godini proglašena je najprodavanijom dječjom autoricom engleskoga govornog područja. Njezine su rime zabavne, lako se pamte, priče su tople i sa sretnim završetkom, a likovi toliko očaravajući da se i djeca i odrasli s njima odmah poistovjećuju.

Lydia Monks jedna je od najpoznatijih britanskih ilustratorica. Veliku pažnju privukla je svojom uspješnom suradnjom s Julijom Donaldson. Dobitnica je mnogih nagrada, a slikovnice koje ilustrira prerastaju u klasike i postaju neizostavni dio svake dječje kućne knjižnice. Što je bubamara čula prodana je u više od milijun primjeraka te je prema njoj napravljena i kazališna predstava koja se izvodi diljem svijeta.


 

UvezUvez
MEKI
 
ŠirinaŠirina
250
 
VisinaVisina
250
 
DebljinaDebljina
6
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
58
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
3858890789287
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…