Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Beletristika / 

MUTNA VODA

 
 
 
MUTNA VODA
MUTNA VODA
BRYNDZA ROBERT
Kataloški br.: 118364
Cijena: 99,00 KN
Klupska cijena: 79,00 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Novi slučaj detektivke Erike Foster otkriva koliko dugo tajne mogu ostati skrivene

 

Tijelo je brzo tonulo, sve dublje i dublje, i ostat će ovdje mirno ležati mnogo godina, gotovo spokojno. Ali iznad njega, na kopnu, noćna mora je tek započinjala…

Nakon dojave da je u mutnom jezeru nastalom nakon napuštanja nekadašnjeg kamenoloma pronađena veća količina droge, viša inspektorica Erika Foster, koja sada radi u Odjelu za narkotike policijske postaje Bromley, naređuje pretraživanje jezera. U debelom mulju ubrzo je pronađena droga, no i kostur malog djeteta zamotan u plastičnu vreću.

Erika otkriva da kostur pripada sedmogodišnjoj Jessici Collins, čiji nestanak je prije dvadeset šest godina punio stupce svih novina.

I dok ona pokušava uskladiti nove dokaze sa starima, otkriva da se iza starog, nikad razjašnjenog slučaja kriju mnoge tajne – narušeni odnosi među shrvanim članovima Jessicine obitelji, detektivka koja je radila na slučaju optužena je za mnoge nepravilnosti, glavni osumnjičenik dobio je veliku odštetu od londonske policije, a čovjek koji je u vrijeme nestanka živio u blizini kamenoloma pronađen je mrtav pod sumnjivim okolnostima.
Je li ubojica netko tko je poznavao Jessicu? Osobe koje ne žele da stari slučaj bude riješen, učinit će sve kako bi spriječile Eriku da otkrije istinu…

"Kakav fantastičan roman! Otkako sam ga počela čitati, nisam mogla prestati! Od prvog poglavlja drži te prikovanim, sve do zadnje stranice… Definitivno, najbolji Bryndzin roman dosad!"
- Relax and Read Book Reviews

"Uzbudljiv i napet roman, obavezno ga morate pročitati!"
- Book Review Café


Robert Bryndza (1979.) podrijetlom je iz Velike Britanije, a danas živi u Slovačkoj. Prvi uspjeh ostvario je serijalom od pet chick-lit romana o Coco Pinchard koji su postali bestseleri, a nove uspjehe postiže svojim serijalom trilera o detektivki Eriki Foster. Znanje je dosad objavilo prva dva romana iz serijala Žena u ledu i Noćna grabežljivica.

 

StraniceStranice
336
 
UvezUvez
MEKI
 
ŠirinaŠirina
150
 
VisinaVisina
226
 
DebljinaDebljina
22
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
24
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789533437248
 
Pogledajte i ovo
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…