Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Savjetnici / 

KAKO SAM PREGORJELA

 
 
 
KAKO SAM PREGORJELA
KAKO SAM PREGORJELA
BAKARIČ DAMJANA
Kataloški br.: 118562
Cijena: 119,00 KN
Klupska cijena: 99,00 KN
Proizvoda nema na zalihi.
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Tjeskoba kao nadahnuće za bolji i sretniji život

 

Tjeskoba i napadi panike NISU najgora stvar koja vam se događa (iako mislite da umirete)…

 

Autorica ove knjige bila je 15 godina novinarka koja se ničega i nikoga nije bojala. Tad joj se dogodilo da je usred običnoga razgovora o poslu morala pobjeći na svjež zrak, daleko od svih. Počela je njezina bitka s tjeskobom i napadima panike. U ovoj knjizi opisuje kako se slomila, zatim suočila sa svojim tegobama i krenula na put ozdravljenja.

Damjana u ovoj knjizi razbija stereotipe da su ljudi, koji pate od napada panike i tjeskobe luđaci, čudaci ili psihički bolesnici. Iskreno i otvoreno pušta nas u svoj svijet, ali govori i o drugim ljudima koji imaju slična iskustva. Svaki od pripovjedača ima svoje razloge za anksioznost, svoju prijelomnu točku nakon koje više nije mogao dalje te svoj način suočavanja s tjeskobom i njezina izlječenja.

Mnogo ljudi suočava se s tim problemima, ali o tome ne žele ili ne mogu pričati. Vrijeme u kojem živimo zahtijeva od nas da budemo savršeni i da živimo brzo i učinkovito, ali nam istovremeno ne nudi nikakvu sigurnost ili priliku za odmor. Zato i nije čudno da anksiozne smetnje spadaju među najčešće psihičke smetnje.

 

 

Damjana Bakarič je novinarka, urednica i spisateljica. U životu je imala puno teških iskustava koja su je vodila na put spoznaje i suočavanja sa sobom. Na njemu je prepoznala svoja unutarnja bogatstva kojih prije nije bila svjesna. Više godina suočavanja s tjeskobom pomoglo joj je otkriti tko je zapravo, kolika je njezina snaga i prije svega da je za sve što joj se događa odgovorna sama. Shvatila je kako se prihvatiti i voljeti. Nakon istraživanja tjeskobe i mnogobrojnih razgovora s ljudima koji su imali slična iskustva, napisala je ovu knjigu jer ju je na to potaknulo nadahnuće, prije svega njome je morala završiti svoje ozdravljenje. Ako ova knjiga pomogne još kome, kaže – to je to!

 

PrevoditeljPrevoditelj
POGAČNIK JAGNA
 
StraniceStranice
256
 
UvezUvez
MEKI
 
ŠirinaŠirina
130
 
VisinaVisina
190
 
DebljinaDebljina
2
 
ZbirkaZbirka
PRIRUČNICI
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
42
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531424240
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…