Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Beletristika / 

POSTANAK

 
 
 
POSTANAK
POSTANAK
Kataloški br.: 119396
Cijena: 199,00 KN
Klupska cijena: 159,00 KN
Proizvoda nema na zalihi.
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Na putu obilježenom modernom umjetnošću i enigmatskim simbolima, Dan Brown ponovno dotiče fundamentalna pitanja današnjice kao nijedan suvremeni pisac trilera

 

Sve ono što jeste,sve u što vjerujete, sve će se promijeniti.

Robert Langdon, harvardski profesor simbologije, stiže u Guggenheimov muzej u Bilbau kako bi prisustvovao objavi velikog otkrića “koje će zauvijek promijeniti svijet”. Domaćin je Edmond Kirsch, milijarder i futurist, svjetski poznat zbog svojih nevjerojatnih tehnoloških izuma. Bio je jedan od prvih Langdonovih studenata na Harvardu, a sada će objaviti svijetu zapanjujuće otkriće koje će odgovoriti na dva temeljna pitanja ljudskog postojanja.

Odakle dolazimo?
Kamo idemo?

Langdon i ostali uzvanici na početku su očarani nadasve originalnom prezentacijom, za koju Langdon uviđa da će biti kontroverznija nego što je mislio. Pomno organiziran događaj iznenada se pretvara u kaos i Kirschevo dragocjeno otkriće na koncu ne bude objavljeno.

Suočen s neposrednom opasnošću, Langdon je prisiljen na očajnički pokušaj bijega iz Bilbaa. U bijegu, zajedno s ravnateljicom muzeja Ambrom Vidal, upušta se u opasnu potragu za lozinkom koja će otključati Kirschevu tajnu.

StraniceStranice
480
 
UvezUvez
Tvrda
 
ŠirinaŠirina
160
 
VisinaVisina
240
 
DebljinaDebljina
40
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789533049977
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…