Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Ljubavni romani / 

GODINA PRVA

 
 
 
GODINA PRVA
GODINA PRVA
ROBERTS NORA
Kataloški br.: 119347
Cijena: 99,00 KN
Klupska cijena: 79,00 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Epska priča o nadi i užasu, kaosu i magiji, ali i o putovanju koje će ujediniti grupu očajnih ljudi u bitki njihova života

Počelo je na Staru godinu.
Bolest se pojavila iznenada i brzo raširila. Strah se proširio još brže. Vlade su pale već za nekoliko tjedana, zakoni više nisu bili na snazi i umrlo je više od polovice svjetske populacije. Red je zamijenjen kaosom, a znanost i tehnologija magijom koja može činiti dobro, ali i nezamislivo zlo. Kad shvate kako u New Yorku više nitko nije siguran, kuharica Lana i njezin ljubavnik, pisac Max, kreću na put.
Za utočištem tragaju i haker Chuck, novinarka Arlys i njezina mlada kolegica Fred, liječnica Rachel i bolničar Jonah.
Nitko ne zna točno kamo ide, ali njihovo putovanje ima cilj; cilj koji će oblikovati ne samo njihove živote već i živote svih preživjelih.
Godina prva prvi je dio distopijske trilogije Kronike o Jedinstvenoj, hvaljenog iskoraka Nore Roberts u novi žanr; postupka kojim je američka autorica iznenadila, ali i oduševila svoje čitatelje.

Jedna od omiljenih i najprodavanijih autorica na svijetu Nora Roberts dosad je objavila više od 200 romana tiskanih u više od 500 milijuna primjeraka. Njezini romani prevode se diljem svijeta i redovito osvajaju vrhove top-ljestvica.

PrevoditeljPrevoditelj
ŠČIBAJLO SANJA
 
StraniceStranice
408
 
UvezUvez
MEKI
 
ŠirinaŠirina
150
 
VisinaVisina
230
 
DebljinaDebljina
30
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
4
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789533136394
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…