Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Ljubavni romani / 

VRIJEDNA SVAKE CIJENE

 
 
 
VRIJEDNA SVAKE CIJENE
VRIJEDNA SVAKE CIJENE
KLEYPAS LISA
Kataloški br.: 119685
Cijena: 69,00 KN
Klupska cijena: 59,00 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

VRIJEDNA SVAKE CIJENE roman je omiljene spisateljice Lise Kleypas u kojem će uživati sve istinske zaljubljenice u ljubav i romantiku.

Kolika je cijena ljubavi?

Nick Gentry na glasu je kao najvještiji ljubavnik u čitavoj Engleskoj. Poznat je po rješavanju osjetljivih situacija pa dobiva zadatak pronaći gospođicu Charlotte Howard. Vjeruje da će ga lako obaviti – ali tada upoznaje ženu o kojoj je riječ.

Umjesto svojeglave žene pronalazi ženu u neizlaznoj situaciji, u bijegu od muškarca koji bi joj uništio dušu. Stoga joj Nick, šokantno, nudi posve drugačiji prijedlog – koji još nikada nije ponudio: traži od nje da mu postane suprugom. No ubrzo otkriva da Charlottino tijelo lako može osvojiti, ali da će osvajanje njezine ljubavi iziskivati mnogo više od strasti.

Lisa Kleypas, autorica bestselera New York Timesa i kraljica ljubavnih romana, nakon romana Moj anđeo čuvar i Ljubavnik gospođice Sophije, napisala je još jednu, treću po redu, uspješnicu iz serije Bow Street. Kao i u prethodna dva romana, i u romansi Vrijedna svake cijene čitatelje će oduševiti napeta, strašću nabijena, radnja te zanimljivi likovi smješteni u šarmantno britansko okruženje.

PrevoditeljPrevoditelj
BARLOVIĆ ALEKSANDRA
 
StraniceStranice
310
 
UvezUvez
MEKI
 
ŠirinaŠirina
140
 
VisinaVisina
200
 
DebljinaDebljina
20
 
ZbirkaZbirka
KRALJICA LJUBAVNIH ROMANA
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531424400
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…