Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Beletristika  /  Strani naslovi / 

HALJINA

 
 
 
HALJINA
HALJINA
Super rabat
Kataloški br.: 119842
Cijena: 129,00 KN
Klupska cijena: 69,00 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Što sve možete postati uz dašak čarolije?
 

Jednog siječanjskog dana u York će doći dvije neobične žene. Fabia Moreno i njezina kći Ella. U tom su gradu odlučile otvoriti dućan čarobnih vintage haljina. No zašto su došle?
 

Živopisna Fabia ne želi samo prodavati prekrasne haljine ženama koje će u njima uživati nego i pobjeći od prošlosti koja je proganja. I Ella se želi uklopiti u novi život, no neki i nisu presretni zbog njihova dolaska. Hoće li Fabia uspjeti prijeći preko predrasuda na koje nailazi? Koju mračnu tajnu ona krije? A imaju li svilene podstave i nevidljivi šavovi na haljinama koje prodaje neke tajne moći ili se to samo tako čini? Ali osim Fabije i Elle svoje priče ispričat će i cipele s leopardovim uzorkom, čarobne večernje haljine i skupocjeni šalovi.
 

Suvremena engleska književnica Sophie Nicholls u svojem prvom romanu Haljina pripovijeda šarmantnu ali i dirljivu priču o majci i kćeri koje veže neraskidiva ljubav nad koju se natkriva mračna tajna koja bi mnogo toga mogla promijeniti. Ovaj sjajni roman savršeno je štivo za sve obožavateljice vintage mode i ljubiteljice neočekivanih ljubavnih priča.

StraniceStranice
276
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
143
 
VisinaVisina
200
 
DebljinaDebljina
24
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531424936
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…