Info
Kategorije
BESPLATNI TELEFON 0800 10 16UČLANJENJEREGISTRACIJA
Fiksni tečaj 1 € = 7,53450 KN
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Beletristika / 

TKO PREŽIVI, PRIČAT ĆE

 
 
 
TKO PREŽIVI, PRIČAT ĆE
SETH MACFARLANE
Kataloški br.: 120592
Cijena: 11,81 € / 88,98 KN
Klupska cijena: 9,16 € / 69,02 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja
Stvorio je animirane serije Family Guy i American Dad, te nas upoznao s Tedom. Sada, u svom debitantskom romanu, proslavljeni animator, redatelj, glumac i vrhunski zabavljač, Seth MacFarlane, pruža nam potpuno nov pogled na vestern.

Pitomome uzgajivaču ovaca Albertu Starku dojadio je težak život u Starom Panju, mjestašcu na američkoj granici gdje čovjeku očito sve i svašta može doći glave. Dvoboji točno u podne. Tučnjave u salunima. Zmije otrovnice. Kolera u pitkoj vodi. Vjetrom nošeni korov. Nešto zvano "nogoprst". Čak i odlazak u poljski zahod. Da, tko preživi Divlji zapad, pričat će, a Albert namjerava biti upravo taj. Neki smatraju da je zbog toga kukavica. Albert smatra da je riječ o čistom zdravom razumu.

Samo, kad ga djevojka ostavi zbog najnepodnošljivijeg tipa u mjestu, Albert odluči prihvatiti borbu za nju – premda ne zna ni pucati, ni jahati, ni zadati udarac. Na svu sreću, pomoć mu pruži prelijepa revolverašica s dovoljno prekaljenosti za oboje. Na svu nesreću, ona krije mračnu tajnu koja bi mogla doći glave svima u vidokrugu. Albert prekasno shvati da možda i neće biti taj koji će preživjeti da ispriča što je bilo.  
StraniceStranice
164
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
150
 
VisinaVisina
195
 
DebljinaDebljina
13
 
JezikJezik
Hrvatski
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789533167664
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…