Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Beletristika / 

PREDSJEDNIK JE NESTAO

 
 
 
PREDSJEDNIK JE NESTAO
PREDSJEDNIK JE NESTAO
CLINTON BILL/PATTERSON JAMES
Kataloški br.: 120816
Cijena: 129,00 KN
Klupska cijena: 109,00 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Politički triler kakav može napisati samo predsjednik SAD-a
 

Bivši američki predsjednik Bill Clinton i trenutačno najprodavaniji američki pisac kriminalističkih romana James Patterson udružili su svoje snage objavivši uzbudljiv i napet politički triler „Predsjednik je nestao“.
 

Ovaj roman, koji su neki kritičari i pisci već proglasili političkim trilerom desetljeća, jedinstven je već i po samoj činjenici je jedan od autora inspiraciju crpio iz svoga osobnoga predsjedničkog iskustva, života u Bijeloj kući i načina na koji vrh američke vlasti funkcionira iznutra.
 

Njegov protagonist, predsjednik Jonathan Lincoln Duncan, već na samom početku suočen je s ozbiljnom mogućnošću opoziva u Kongresu zbog sumnje da je potajno pregovarao s jednim od najopasnijih i najtraženijih kibernetičkih terorista, Sulimanom Cindorukom, vođom zloglasne skupine Sinovi džihada.
 

No ono što predsjednika Duncana brine mnogo više od opoziva i zakulisnih političkih igara, tajna je koju znaju samo on i uži krug njegovih suradnika: razorni kibernetički napad neviđenih razmjera izvana koji svakoga trenutka treba pogoditi Sjedinjene Američke Države, prijeteći da cijeli sustav jedne od najmoćnijih država svijeta – od njezinih političkih institucija i vojske do gospodarstva – baci na koljena i gurne u sveopći kaos.
 

A povrh svega, tu je i najveća od svih prijetnji: mogućnost da u Bijeloj kući, u krugu predsjednikovih najbližih suradnika, postoji izdajica, koji kao agent strane vlade radi na uništenju Sjedinjenih Država…

StraniceStranice
448
 
UvezUvez
MEKI
 
ŠirinaŠirina
155
 
VisinaVisina
235
 
DebljinaDebljina
32
 
ZbirkaZbirka
BELETRISTIKA
 
JezikJezik
HRVATSKI
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
24
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789535200819
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…