Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Beletristika / 

ZAŠTITNA MREŽA

 
 
 
ZAŠTITNA MREŽA
ZAŠTITNA MREŽA
Kataloški br.: 120931
Cijena: 99,00 KN
Klupska cijena: 79,00 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Novi napeti zadatak omiljenog inspektora

 

Dok vigàtsku tipično mediteransku letargiju do farsičnih situacija razbuđuje snimanje švedsko-talijanske televizijske serije, policijski se komesar Salvo Montalbano iz posve osobne znatiželje unosi u rješavanje nesvakidašnjeg, naoko bizarnog ali u krajnjoj konzekvenci tragičnog slučaja jedne ugledne obitelji. No, stjecajem okolnosti, uvučen je i službeno u koloplet uzbudljivih zbivanja u jednoj srednjoj školi, što će prouzročiti da, recimo tako, zagnjuri u njemu inače strani svijet društvenih mreža.

 

Znalačkim nizanjem ekspresivnih elemenata autor nas okretno vodi do klimaksa radnje te nas potiče da svesrdno, bez sitničarenja, s odobravanjem prihvatimo strpljive i nenametljive, čak i, reći je, samozatajne komesarove postupke k obazrivom i humanom razrješavanju i najzamršenijih situacija.

 

Andrea Camilleri jedan je omiljenih talijanskih pisaca koji je u rodnu Siciliju smjestio radnju svojih kriminalističkih romana s komesarom Montalbanom. ‘Zaštitna mreža’ (La rete di protezione, 2017) deveti je roman u hrvatskom prijevodu s omiljenim inspektorom Montalbanom u glavnoj ulozi.

StraniceStranice
224
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
150
 
VisinaVisina
230
 
DebljinaDebljina
16
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789533136561
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…