Info
Kategorije
Fiksni tečaj 1 € = 7,53450 KN
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Beletristika  /  Strani naslovi / 

ISTINITA PRIČA O PINOKIJEVU NOSU

 
 
 
ISTINITA PRIČA O PINOKIJEVU NOSU
ISTINITA PRIČA O PINOKIJEVU NOSU
Kataloški br.: 121020
Cijena: 17,12 € / 129,00 KN
Klupska cijena: 14,47 € / 109,00 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Sjajan novi krimić s kontroverznim detektivom

 

Ćudljivi nadinspektor Evert Bäckström taman je isplanirao radne dane ispuniti pomno biranim obrocima, zavidnim količinama alkohola, neobičnim poslovnim kombinacijama i druženjima samo s izdržljivim damama, kad je njegovu uobičajenu rutinu prekinula vesela vijest – Thomas Eriksson, onaj dripac od advokata, pronađen je mrtav u svojoj kući. Đavolji odvjetnik je, izgleda, izudaran do smrti.

Istodobno, Bäckströmovi nesposobni kolege bakću se s gluparijama – neka babuskara prijavljena je policiji zbog zanemarivanja kunića, a nekog baruna koji o tome ne želi ni pisnuti nepoznati je napadač namlatio katalogom umjetnina. I to ni više ni manje nego pred kraljevom palačom. No, čim shvati da ubojstvo odvjetnika ima veze s gomilom besramno vrijednih umjetnina koje vuku podrijetlo još iz carske Rusije, Bäckströmu nije teško razrješenje ‘slučaja Eriksson’ preuzeti samo na svoja napaćena pleća.

Dok spretno manipulira i kolegama, i nadređenima, i novinarima, i suradnicima s one strane zakona, nadinspektor i ne sluti da je ona babuskara s kunićem, skupa s premlaćenim barunom, prilično važan dio mozaika. Ali, zato mu ni slučajno ne može promaknuti jedan, ne tako obični Pinokio.

 

StraniceStranice
504
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
150
 
VisinaVisina
230
 
DebljinaDebljina
37
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789533491073
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…