Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Znanje / 

NAUČITE NJEMAČKI U 7 DANA

 
 
 
NAUČITE NJEMAČKI U 7 DANA
NAUČITE NJEMAČKI U 7 DANA
Kataloški br.: 121186
Cijena: 169,00 KN
Klupska cijena: 139,00 KN
Proizvoda nema na zalihi.
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Brzo ovladajte osnovama njemačkog
 

U ovoj knjizi izložena je revolucionarna metoda učenja osnova njemačkog jezika u svega tjedan dana. To je kompletno razrađen priručnik za učenje osnova njemačkog jezika prema metodi brzog učenja stranih jezika Ramona Campaye.
 

U 7 dana ovladat ćete fondom od gotovo tisuću riječi, naučit ćete razgovarati s izvornim govornicima  i ovladati osnovama njemačke gramatike.
 

Na stranicama ove knjige nalazi se sve što vam je potrebno za početak: popunjene tablice riječi (cijeli osnovni vokabular s prijevodom i izgovorom grupiran u tematske skupine), objašnjenje izgovora, detaljan opis metode brzog pamćenja stranih riječi, gotove upečatljive asocijacije koje pomažu brzo naučiti sve njemačke riječi, kratki tečaj osnovne njemačke gramatike s primjerima i vježbama i rečenice za vježbe prevođenja.
 

Izloženi materijal podijeljen je na 7 dana prakse, uz detaljan opis vježbi za svaki dan. Po isteku 7 dana imat ćete vrlo solidna temeljna znanja, dovoljna za sporazumijevanje, a preporuka je da ih nadograđujete, što zapravo postaje vrlo lako.

StraniceStranice
304
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
155
 
VisinaVisina
232
 
DebljinaDebljina
18
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789537685775
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…