Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Savjetnici / 

ČUDESNI BROJEVI

 
 
 
ČUDESNI BROJEVI
ČUDESNI BROJEVI
Kataloški br.: 120857
Cijena: 89,00 KN
Klupska cijena: 79,00 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Otkrijte novu prirodnu teoriju iscjeljivanja

 

Veliki korejski bestseler o terapiji brojevima za rješavanje brojnih zdravstvenih problema i uspostavljanje opće životne ravnoteže i zadovoljstva.

Umorni ste i ujutro se osjećate slomljeno, izloženi ste stresu, imate problema s koncentracijom i pamćenjem, muči vas nesanica ili problemi s očima i kožom? Jeste li znali da vam za rješavanje takvih problema mogu pomoći brojevi?

Veliki korejski bestseler Čudesni brojevi u svojoj je domovini postigao nevjerojatan uspjeh i velikom se brzinom proširio ostatkom svijeta. Utemeljena na drevnoj kineskoj medicini i najnovijim neuroznanstvenim istraživanjima i dokazima, ova knjiga predstavlja nam novu prirodnu metodu iscjeljivanja.

O čemu je zapravo riječ? Skupina korejskih znanstvenika utvrdila je da se izgovaranjem određenih nizova brojeva – bez obzira na jezik – aktiviraju određena područja u mozgu koja potiču promjene te utječu na kvalitetu našeg života i zdravlja. Izgovaranje brojeva nije samo način na koji se borimo protiv tjelesnih tegoba, već alat za promjene i poboljšanje životne rutine. Ritmički izgovarajući brojevne nizove možemo ubrzati metabolizam, poboljšati rad živčanog sustava, koncentraciju i pamćenje, riješiti se nesanice, uspostaviti hormonski balans, ojačati imunosni sustav i općenito pozitivno djelovati na zdravlje svoga tijela i uma.

StraniceStranice
252
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
116
 
VisinaVisina
160
 
DebljinaDebljina
16
 
JezikJezik
Hrvatski
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789535200390