Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Beletristika / 

GREŠNIK

 
 
 
GREŠNIK
GREŠNIK
MALLORY MARGARET
ZVESTOBA
Kataloški br.: 121228
Cijena: 139,00 KN
Klupska cijena: 119,00 KN
Vjernost u klubu donosi vam popust:
za 2. god. članstva109,00 KN
za 5. god. članstva99,00 KN
za 10. god. članstva95,00 KN
za 20. god. članstva89,00 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Uzbudljiva nježna i osjećajna priča o ljubavi, sudbini i iskušenjima
 

Roman iz serije POVRATAK GORŠTAKA

DRUGA KNJIGA

Četiri neustrašiva ratnika vraćaju se na Visočje tražiti povrat svoje zemlje i svoja prava. No sva iskušenja u bitkama ne mogu ih pripremiti za njihov najveći izazov – osvajanje srca škotskih ljepotica.
 

RASPALJENA STRAST

Alex MacDonald poznat je po svojim vještinama u borbi, po uspjehu kod žena i zaklinjanju da se nikada neće ženiti. No, sad ga je njegov starješina molio da se žrtvuje i oženi s Glynis MacNeil, djevojkom koja je svojom iznimnom ljepotom i neobičnim ponašanjem poznata na cijelom Visočju.

Iskusivši prijevare koje slamaju srce, Glynis se ne želi zaljubiti u još jednoga zgodnoga ženskara. Ipak, kad ih Alexovi prošli grijesi prisile na nevjerojatan savez, Glynis prihvaća izazov i postaje njegova žena. Hoće li njihova novootkrivena strast biti dovoljno jaka da pobijede sve neprijatelje koji prijete njihovu domu, njihovu klanu i njihovim životima?
 

„Nježna, osjećajna i napeta priča o sudbini koja će vas oduševiti“ – Monica McCarty, jedna od najprodavanijih književnica New York Timesa
 

Margaret Mallory napustila je pravničku karijeru kako bi počela pisati romane. Nije jasno zašto je to sve iznenadilo. Tko ne bi više volio uzbudljive pustolovine sa zgodnim gorštacima od pisanja izvješća i poslovnih pisama? Margaret živi u prekrasnom sjeverozapadnom dijelu SAD-a sa svojim suprugom, luckastim psom i mrzovoljnom mačkom. Njihova su djeca otišla u vlastite pustolovine, a ona većinu vremena provodi radeći na novoj romantičnoj priči. Margaret voli kad joj se čitatelji javljaju.

PrevoditeljPrevoditelj
VIDA MILEK
 
StraniceStranice
354
 
UvezUvez
MEKI
 
ŠirinaŠirina
143
 
VisinaVisina
200
 
DebljinaDebljina
27
 
ZbirkaZbirka
KRALJICA LJUBAVNIH ROMANA
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
14
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531425117
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…