Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Beletristika  /  Strani naslovi / 

NEPREDVIDIVO SRCE

 
 
 
NEPREDVIDIVO SRCE
NEPREDVIDIVO SRCE
JOYCE BRENDA
Kataloški br.: 121954
Cijena: 49,90 KN
Klupska cijena: 45,00 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

NEPREDVIDIVO SRCE donosi još jednu nezaboravnu ljubavnu avanturu iz pera omiljene spisateljice Brende Joyce.

U nezaustavljivom bijegu od svega što užasava njezino neobuzdano srce, Candice Carter, simbol ljepote Novog Meksika, nedosanjani san svakog poželjnog i umišljenog ženika u bližoj i daljoj okolici, našla se usred pustinje suočena s posljednjim trenucima u svom životu. Ako bolje od onoga što poznaje ne može, onda neka bude tako – spremna je i umrijeti! Ali u krajnjem očaju Candice spoznaje da može i gore!

Ni sama ne uspijevajući razumjeti kako, već u sljedećem trenutku našla se u čeličnom naručju Jacka Savagea – čovjeka koji ju je spasio od sigurne smrti i sada je vodi  ravno u propast.  Tko je taj divlji Apači ratnik u čijim žilama teče i bjelačka krv, i zašto ju je sudbina poslala ravno u ovu zabranjenu avanturu? Hoće li Candice i Jack pregaziti sva moralna načela i društvene obveze da bi uživali u istinskoj i neobuzdanoj ljubavi? Na kocki je baš sve – njezina neokaljana čast i zavjet koji je ovaj neustrašivi ratnik davno položio pred svojim plemenom. Može li ljubav porušiti godinama podizane bedeme i umjesto njih sagraditi mostove?

O autorici:

Brenda Joyce je američka spisateljica i autorica više od četrdeset romana, mahom prvoklasnih ljubića. Dobitnica je mnogih nagrada, a njezin debitantski roman, Nevina vatra, osvojio je nagradu BestWestern Romance. Tiskano je više od četrnaest milijuna primjeraka njezinih knjiga koje su prevedene na desetak svjetskih jezika. Romani Brende Joyce romantične su i duhovite priče pa stoga i ne čudi što ima horde obožavatelja diljem svijeta.

PrevoditeljPrevoditelj
MILEK VIDA
 
StraniceStranice
478
 
UvezUvez
MEKI
 
ŠirinaŠirina
125
 
VisinaVisina
188
 
DebljinaDebljina
30
 
ZbirkaZbirka
LJETNI PAKET
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531425209
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…