Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Beletristika  /  Strani naslovi / 

POLJUBAC U PONOĆ

 
 
 
POLJUBAC U PONOĆ
POLJUBAC U PONOĆ
JAMES ELOISA
Kataloški br.: 121863
Cijena: 49,90 KN
Klupska cijena: 45,00 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Roman POLJUBAC U PONOĆ omiljene autorice Eloise James donosi senzualnu priča s dvora o djevojci koja se nije htjela pokoriti princu.

Gospođica Kate Daltry ne vjeruje u bajke… ili sretne završetke. Nakon što ju maćeha prisili da prisustvuje balu, Kate upoznaje princa. Slijedi igra nadmudrivanja i žudnje, sraz razuma i želja, premda oboje znaju da njihova međusobna neodoljiva privlačnost ne vodi nikuda. Jer Gabriel je obećan drugoj ženi – princezi čiji bi miraz ispunio njegove nemilosrdne ambicije.

Gabrielu se njegova zaručnica i buduća supruga sviđa, ali je ne voli. Zna da bi se trebao udvarati njoj, a ne oštroumnoj, no siromašnoj ljepotici koja mu se odbija pokoriti. Usprkos kumama i staklenim cipelicama, ovo je bajka u kojoj se sudbina urotila da će uništiti ikakvu priliku da Kate i Gabriel sretno završe zajedno… Osim ako jedan poljubac u ponoć ne promijeni sve.

“Zamamna priča s dvora koja predstavlja bajku o Pepeljuzi na novi način…” – Publishers Weekly

O autorici:

Eloisa James autorica je niza romana koji su više puta bili među najprodavanijima na popisu New York Timesa. Živi u New York Cityju, gdje predaje na katedri o Williamu Shakespeareu. Magistrirala je na Oxfordu. Roman Poljubac u ponoć prvi je, od njezinih romana, preveden na hrvatski jezik.

PrevoditeljPrevoditelj
ZEBIĆ DUBRAVKO
 
StraniceStranice
358
 
UvezUvez
MEKI
 
ŠirinaŠirina
125
 
VisinaVisina
188
 
DebljinaDebljina
23
 
ZbirkaZbirka
LJETNI PAKET
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531425223
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…