Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Priručnici / 

RAW-SIROVE DELICIJE

 
 
 
RAW-SIROVE DELICIJE
RAW-SIROVE DELICIJE
Kataloški br.: 123513
Cijena: 290,00 KN
Klupska cijena: 239,00 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Neodoljiva sirova jela za svako nepce

Poznati hrvatski raw food chef donosi nam svoju novu atraktivnu kuharicu koja će oduševiti sve poklonike sirove prehrane, ali i one koji će to tek postati. Ova kuharica izvrstan je vodič koji nudi ukusne recepte i potrebne informacije o svemu što trebate za pripravu božanstveno ukusnih sirovih jela u vlastitu domu. Ovdje ćete naći izvanredan izbor zdravih i neodoljivih prijedloga za cjelovite i hranjive obroke, od predjela do deserata. Ovo je sjajna knjiga o životu na sirovoj prehrani i svatko tko je pobornik ovog stila života trebao bi imati svoj primjerak.

„Avantura mog života na potpuno sirovom načinu prehrane divno je iskustvo koje traje već gotovo 60 godina. Moram naglasiti da je jedan od vrhunaca te avanture bio uživanje u prekrasnom iskustvu jedenja sirove hrane koju mi je Darko Jurić pripremio na mom putovanju u Hrvatsku. Prezentacija hrane bila je umjetničko djelo i užitak za promatranje. U svim mojim godinama jedući sirovu hranu, mislim da nikad nisam okusio išta bolje. To je bilo doista ukusno i predivno iskustvo. Shvaćam da ne može svatko poći na putovanje privatnom jahtom s Darkom kao kuharom, pa sam odlučio ponijeti Darkovu knjigu natrag sa sobom u Ameriku. Darkova knjiga izvrstan je vodič s ukusnim receptima, te gotovo sve što trebate za pripravu ovih ukusnih sirovih jela u vlastitom domu. Ovo je sjajna knjiga o životu na sirovoj prehrani i svatko tko je pobornik ovog stila života trebao bi imati svoj primjerak.
Jednostavno rečeno, Darko je umjetnik u svome zvanju.“
Fred Bisci

„U svojoj knjizi, RAW – SIROVE DELICIJE, Darko Jurić predstavlja izvanredan izbor zdravih opcija koje pokrivaju sve, od predjela do deserata. Dok sam se prepuštao ovoj hrani, postalo je jasno da nije samo prezentacija ugodna oku, već su i jela izrazito ukusna.
Kao prakticirajući funkcionalni nutricionist, iskušao sam brojne takozvane 'zdrave' recepte, no ova ih je knjiga sve nadmašila. Preporučujem je svakome tko želi jednostavne za pripremu  – dobre hranjive obroke.“
Dr. Joseph Gitto

Darko Jurić holistički je životni i kulinarski savjetnik i edukator, kuhar sirove hrane i pisac. Nakon dugogodišnjeg rada u različitim klinikama i centrima diljem SAD-a, odlučio se nastaniti u Zagrebu. Gostovao je u TV i radio emisijama i napisao je brojne članke na temu zdravlja i hrane. On je partner u projektu ART OF RAW, konceptu koji objedinjuje proizvode, obrazovanje, treniranje i duhovne vježbe na temelju razumijevanja prirode te održivog i holističkog načina života. Stekao je titulu magistra akupunkture i botaničke medicine na cijenjenom Carskom koledžu tradicionalne orijentalne medicine u Santa Monici, u Kaliforniji. Također je diplomirao na Američkom sveučilištu zdravstvenih znanosti, Colorado, Vermont koledžu na Sveučilištu Norwich i stekao Certifikat stručnjaka za prehranu s naprednom obukom u analizi živih krvnih stanica. Kao zdravstveni trener u privatnoj praksi, s više od 25 godina iskustva, radio je i trenirao s predvodnicima na području holističke medicine.

StraniceStranice
172
 
UvezUvez
Tvrda
 
ŠirinaŠirina
207
 
VisinaVisina
290
 
DebljinaDebljina
18
 
JezikJezik
Hrvatski
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789537804190
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…