Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Beletristika / 

KRALJICA SJENA

 
 
 
KRALJICA SJENA
KRALJICA SJENA
Kataloški br.: 123372
Cijena: 129,00 KN
Klupska cijena: 109,00 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Zadnji nastavak serijala Prijestolje od stakla!

Celaena Sardothien ostala je sama – bez ljubavnika i prijatelja, bez magije i imena – u svijetu kojim vladaju demonske sile i surove ubojice. Čak i najdraži prijatelj Dorian prešao je na tamnu stranu.

Je li snaga plamenog srca i oštrog uma dovoljna da se nadvladaju višestruko podliji i brojniji neprijatelji? Može li spasiti dušu voljenog Doriana i vratiti se u Terrasen?

U carstvu demona ona je Aelin; da bi spasila svijet i svoje kraljevstvo te oslobodila magiju morat će otvoriti srce novoj ljubavi i novim prijateljima, ali i naučiti vjerovati instinktima i dojučerašnjim neprijateljima.

 

Sarah J. Maas autorica je serijala Prijestolje od stakla koji se sastoji od knjiga Prijestolje od stakla, Kruna ponoći, Nasljednica vatre i Kraljica sjena, kao i prethodnice serijala pod naslovom Ubojičina oštrica.

Zahvaljujući ovom serijalu, dospjela je na vrhove top lista New York Timesa i USA Todaya te na brojne druge diljem svijeta.

Prvu knjigu serijala Prijestolje od stakla napisala je već sa 16 godina. Taj njezin prvijenac preveden je na 35 jezika, a i danas ruši rekorde u prodaji. Sarah je rođena u New Yorku, a trenutačno živi sa suprugom u Pennsylvaniji.

StraniceStranice
624
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
150
 
VisinaVisina
230
 
DebljinaDebljina
45
 
JezikJezik
Hrvatski
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789533491172
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…