Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Beletristika  /  Strani naslovi / 

DIGITALNI UGLJIK

 
 
 
DIGITALNI UGLJIK
DIGITALNI UGLJIK
MORGAN RICHARD
Kataloški br.: 123349
Cijena: 129,00 KN
Klupska cijena: 109,00 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Izuzetno napet i uzbudljiv futuristički triler

U budućnosti 26. stoljeća ljudska se svijest može snimiti i prebaciti u novo tijelo, pa si tako svatko može osigurati dugovječnost. Ukratko, sve ono što nas čini jedinstvenima može se zapisati, pohraniti, ponovno pročitati i upisati u kapsulu koju svaki čovjek nosi usađenu u lubanji, što je prilično slično pojmu besmrtnosti – to barem vrijedi za bogate koji mogu klonirati svoja tijela ili nabaviti bolju verziju od one u kojoj trenutno obitavaju.

Ujedinjeni narodi vladaju novim kolonijama putem posebno obučenih jedinica, takozvanih “Poslanika” – ratnika kojima ne smeta ni često mijenjanje tijela ni povremena smrt.
Takeshi Kovacs je Poslanik-dezerter, koji zaleđene svijesti trenutno izdržava kaznu zbog počinjene pljačke. Cijenu preostalih 117 godina zatvora otkupio je milijarder Lawrence Bancroft ne bi li riješio misterij vlastita samoubojstva. Nakon što je oživljen u novom tijelu, s posljednjom pohranjenom verzijom svoje ličnosti ustanovio je da mu nedostaje 48 sati sjećanja. Takeshi, useljen u tijelo policajca osuđenog zbog korupcije, treba otkriti što se dogodilo u tih 48 sati da je jednog od najmoćnijih ljudi na Zemlji natjeralo da si oduzme život. Ako uspije preživjeti istragu i otkriti istinu, bit će pomilovan, a ako ne, natrag na led.
Digitalni ugljik dobro je poznat svim ljubiteljima žanra znanstvene fantastike, a prema ovome romanu snimljena je i Netflixova serija koja je imala najskuplju produkciju u povijesti te kuće.

 

StraniceStranice
203
 
UvezUvez
MEKI
 
ŠirinaŠirina
150
 
VisinaVisina
235
 
DebljinaDebljina
40
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789535987161
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…