Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Savjetnici / 

SOLOMON GOVORI O REKONEKCIJI VAŠEG ŽIVOTA

 
 
 
SOLOMON GOVORI O REKONEKCIJI VAŠEG ŽIVOTA
SOLOMON GOVORI O REKONEKCIJI VAŠEG ŽIVOTA
Kataloški br.: 125088
Cijena: 99,00 KN
Klupska cijena: 89,00 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Nastavak svjetskog bestselera Rekonekcija - iscijelite druge, iscijelite sebe

Zašto su istaknuti liječnici, kvantni fizičari i istraživači širom svijeta zainteresirani za naizgled slučajan susret dr. Erica Pearla s jednim od pacijenata? Što se skrivalo u tom susretu što bi moglo ne samo radikalno ubrzati putanju njegova života, nego u konačnici utjecati na život milijuna ljudi..., a najvjerojatnije duboko utjecati i na vaš život? Kakav je to fenomen?
U ovom međunarodnom bestseleru dr. Pearl čitateljima poučuje kako stupiti u kontakt s obuhvatnim spektrom energije, svjetlosti i informacija koje prije nikome nigdje nisu bile dostupne. Zahvaljujući tome, omogućio nam je da potpuno transcendiramo složene „metode“ energetskog iscjeljivanja i izazovemo dramatična, često trenutačna iscjeljenja te životne preobrazbe!


Dr. Eric Pearl i Frederick Ponzlov u ovoj knjizi donose nove spoznaje o iscjeljivanju, svijesti i našem četvorodimenzionalnom postojanju na Zemlji. Vođeni duhom Solomona, izvandimenzionalne inteligencije koja progovara kroz Fredericka, iskusite iz prve ruke spoznaje do kojih se dolazilo tijekom evolucije ove jedinstvene transcendentne metode danas poznate kao rekonektivno iscjeljivanje. Sada te spoznaje, koje su izazvale pravu revoluciju u svijetu iscjeljivanja i dale nam ključ kojim ćemo otključati golemu moć koju svako od nas posjeduje, možete primijeniti i u svom životu.

StraniceStranice
248
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
140
 
VisinaVisina
200
 
DebljinaDebljina
18
 
JezikJezik
Hrvatski
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789535201021
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…